RozanBrahm Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 483 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar ben daha yeni HOI4 ve birkaç DLC aldım Steam atölyeden de Oxygen Türkçe yamasını indirdim. Launcher'dan aktifleştiriyorum ama oyun İngilizce kalıyor ve Launcher'daki DLC'ler in dosyaları bozuk diyor. Yardım eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar ben daha yeni HOI4 ve birkaç DLC aldım Steam atölyeden de Oxygen Türkçe yamasını indirdim. Launcher'dan aktifleştiriyorum ama oyun İngilizce kalıyor ve Launcher'daki DLC'ler in dosyaları bozuk diyor. Yardım eder misiniz?
Çözüm RozanBrahm 24 Mayıs 2021 Steam'den indirdiğim Oxygen Türkçe yaması orada yok ama Launcher'da gözüküyor. Ascendency dedi: Hearts of Iron IV dizinin içinde "mod" veya "mods" klasörü olması lazım. Oradan Türkçe yama dosyalarını bulup ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... ?? attım Belgelerdeki HOI4 klasörünü komple silip oyunu açtım Türkçe oldu. Zamanını ayırıp yazdığınız için hepinize teşekkür ederim.
Steam'den indirdiğim Oxygen Türkçe yaması orada yok ama Launcher'da gözüküyor. Ascendency dedi: Hearts of Iron IV dizinin içinde "mod" veya "mods" klasörü olması lazım. Oradan Türkçe yama dosyalarını bulup ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... ?? attım Belgelerdeki HOI4 klasörünü komple silip oyunu açtım Türkçe oldu. Zamanını ayırıp yazdığınız için hepinize teşekkür ederim.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 24 Mayıs 2021 #2 Çünkü versiyon 1.11 (Barbarossa) çıktı ve yama 1.10 (Coille) sürümüne kadar destekliyor. Steam'de oyuna sağ tık yapıp özellikler butonuna bastıktan sonra buradan sürümünüzü ayarlayın. Not: Sürüm düşürürseniz 1.10'da eklenen içerikleri oyununuzda göremez ve çok oyunculu oynayacaksanız oynayacağınız herkes sürüm düşürmesi yapmazsa oynayamazsınız. Artı 0 Eksi
Çünkü versiyon 1.11 (Barbarossa) çıktı ve yama 1.10 (Coille) sürümüne kadar destekliyor. Steam'de oyuna sağ tık yapıp özellikler butonuna bastıktan sonra buradan sürümünüzü ayarlayın. Not: Sürüm düşürürseniz 1.10'da eklenen içerikleri oyununuzda göremez ve çok oyunculu oynayacaksanız oynayacağınız herkes sürüm düşürmesi yapmazsa oynayamazsınız.
KS KS RozanBrahm Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 483 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #3 Ascendency dedi: Çünkü versiyon 1.11 (barbarossa) çıktı ve yama 1.10 (coille) sürümüne kadar destekliyor. Steam'de oyuna sağ tık yapıp özellikler butonuna bastıktan sonra buradan sürümünüzü ayarlayın. Eki Görüntüle 1038626 Not: Sürüm düşürürseniz 1.10'da eklenen içerikleri oyununuzda göremez ve çok oyunculu oynayacaksanız oynayacağınız herkes sürüm düşürmesi yapmazsa oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Bunlar bende gozukmuyor. Artı 0 Eksi
Ascendency dedi: Çünkü versiyon 1.11 (barbarossa) çıktı ve yama 1.10 (coille) sürümüne kadar destekliyor. Steam'de oyuna sağ tık yapıp özellikler butonuna bastıktan sonra buradan sürümünüzü ayarlayın. Eki Görüntüle 1038626 Not: Sürüm düşürürseniz 1.10'da eklenen içerikleri oyununuzda göremez ve çok oyunculu oynayacaksanız oynayacağınız herkes sürüm düşürmesi yapmazsa oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Bunlar bende gozukmuyor.
4 450155 Decapat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 382 24 Mayıs 2021 #4 HOI4 başlarda Türkçe gerektiriyor alışınca Eventler dışında ingilizceye gerek yok. Artı 0 Eksi
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 24 Mayıs 2021 #5 RozanBrahm dedi: Bunlar bende gozukmuyor. Eki Görüntüle 1038633 Genişletmek için tıkla... 1.9 yapıp oynayabilirsiniz. Bende de gözükmüyor. Ama oyunda 1.10 sürümünde gelen içeriği de göremezsiniz. Artı 0 Eksi
RozanBrahm dedi: Bunlar bende gozukmuyor. Eki Görüntüle 1038633 Genişletmek için tıkla... 1.9 yapıp oynayabilirsiniz. Bende de gözükmüyor. Ama oyunda 1.10 sürümünde gelen içeriği de göremezsiniz.
KS KS RozanBrahm Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 483 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #6 Ascendency dedi: 1.9 yapıp oynayabilirsiniz. Bende de gözükmüyor. Ama oyunda 1.10 sürümünde gelen içeriği de göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım yine Türkçe olmadı. 450155 dedi: HOI4 başlarda Türkçe gerektiriyor alışınca Event'ler dışında ingilizceye gerek yok. Genişletmek için tıkla... İlk defa oynuyorum. Artı 0 Eksi
Ascendency dedi: 1.9 yapıp oynayabilirsiniz. Bende de gözükmüyor. Ama oyunda 1.10 sürümünde gelen içeriği de göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım yine Türkçe olmadı. 450155 dedi: HOI4 başlarda Türkçe gerektiriyor alışınca Event'ler dışında ingilizceye gerek yok. Genişletmek için tıkla... İlk defa oynuyorum.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 24 Mayıs 2021 #7 RozanBrahm dedi: Yaptım yine Türkçe olmadı. İlk defa oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Yamayı kurarken ve oyuna girerken izlediğiniz aşamalar neler? Ek olarak sürümü 1.9 yaptıktan sonra indirilmesini beklediniz mi? Artı 0 Eksi
RozanBrahm dedi: Yaptım yine Türkçe olmadı. İlk defa oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Yamayı kurarken ve oyuna girerken izlediğiniz aşamalar neler? Ek olarak sürümü 1.9 yaptıktan sonra indirilmesini beklediniz mi?
KS KS RozanBrahm Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 483 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #8 Ascendency dedi: Yamayı kurarken ve oyuna girerken izlediğiniz aşamalar neler? Ek olarak sürümü 1.9 yaptıktan sonra indirilmesini beklediniz mi? Genişletmek için tıkla... 1 Steam'den oyna ya basıyorum ve Launcher açılıyor. Orada nda oynaya basıyrum ve oyun açılıyor. 2 evet bekledim 2-3 dk. Artı 0 Eksi
Ascendency dedi: Yamayı kurarken ve oyuna girerken izlediğiniz aşamalar neler? Ek olarak sürümü 1.9 yaptıktan sonra indirilmesini beklediniz mi? Genişletmek için tıkla... 1 Steam'den oyna ya basıyorum ve Launcher açılıyor. Orada nda oynaya basıyrum ve oyun açılıyor. 2 evet bekledim 2-3 dk.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 24 Mayıs 2021 #9 RozanBrahm dedi: 1 Steam'den oyna ya basıyorum ve Launcher açılıyor. Orada nda oynaya basıyrum ve oyun açılıyor. 2 evet bekledim 2-3 dk. Genişletmek için tıkla... Hearts of Iron IV dizinin içinde "mod" veya "mods" klasörü olması lazım. Oradan Türkçe yama dosyalarını bulup ekran görüntüsü atar mısınız? Artı 0 Eksi
RozanBrahm dedi: 1 Steam'den oyna ya basıyorum ve Launcher açılıyor. Orada nda oynaya basıyrum ve oyun açılıyor. 2 evet bekledim 2-3 dk. Genişletmek için tıkla... Hearts of Iron IV dizinin içinde "mod" veya "mods" klasörü olması lazım. Oradan Türkçe yama dosyalarını bulup ekran görüntüsü atar mısınız?
KS KS RozanBrahm Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 483 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #10 Steam'den indirdiğim Oxygen Türkçe yaması orada yok ama Launcher'da gözüküyor. Ascendency dedi: Hearts of Iron IV dizinin içinde "mod" veya "mods" klasörü olması lazım. Oradan Türkçe yama dosyalarını bulup ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... ?? attım Belgelerdeki HOI4 klasörünü komple silip oyunu açtım Türkçe oldu. Zamanını ayırıp yazdığınız için hepinize teşekkür ederim. Son düzenleme: 25 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Steam'den indirdiğim Oxygen Türkçe yaması orada yok ama Launcher'da gözüküyor. Ascendency dedi: Hearts of Iron IV dizinin içinde "mod" veya "mods" klasörü olması lazım. Oradan Türkçe yama dosyalarını bulup ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... ?? attım Belgelerdeki HOI4 klasörünü komple silip oyunu açtım Türkçe oldu. Zamanını ayırıp yazdığınız için hepinize teşekkür ederim.