HOI4 uçak nasıl kullanılır?

Treal

Hectopat
Daha fazla  
HOI4 oynuyorum, oyuna göre az saatim var, 55 saat ama uçak konusunda sorun yaşıyorum, uçak videoları izledim anlamadım, karmaşık anlatıyorlar, kolay yoldan yazabilecek var mı? Uçak için en gerekli malzemeleri falan yazabilecek var mı?

Hocam hoi4'de son gelen dlclerden sonra ekipman ve teçhizat harici neredeyse her şey template üzerine kurulu oldu.Çeşitli youtube kanalları rehber videolar hazırlamıştır onlara bakıp öğrenebilirsiniz ya da onunla uğraşmak istemiyorsanız çeşitli roleplay ve multiplayer sunucuları var orada oynaya oynaya da öğrenebilirsiniz.

Ruh sağlığın için o oyunu komple sil ve oynama bom boş bir oyun sürekli kendini tekrarlıyor sadece giden onca saatin oluyor.

Hocam uçak üreteceksiniz üretim kısmından Lastik Ve Alüminyum maddeleri gerekiyor üretmek için Jet teknolojisine gelirseniz Tungsten de gerekiyor üretimde. F3 tuşuyla uçak, hava modu açılıyor ülkenizdeki hava üslerine tıklayınca sol üstte bir bölüm açılıyor oradan yeni uçaklar ekleyebiliyorunuz eğitip görevlendirip bir bölgeye yönlendirebiliyorsunuz hangi DLC idi hatırlamıyorum ama template kısmı biraz karısıyordu fakat DLC yoksa anlattığım gibidir uçak kullanımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…