Emir1481 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Avcı uçağı araştırdım üretime başladım fakat uçaklarımı bulamıyorum yardım eder misiniz? İrlanda olarak başladım 1 birim askerim vardı hiç uçak ve tankım yoktu kendim bastım. Not: Noktalama işaretleri için sorry.
Avcı uçağı araştırdım üretime başladım fakat uçaklarımı bulamıyorum yardım eder misiniz? İrlanda olarak başladım 1 birim askerim vardı hiç uçak ve tankım yoktu kendim bastım. Not: Noktalama işaretleri için sorry.
Çözüm emircanunlts 3 Ağustos 2023 Uçak stoklarınızda duruyor, havalimanına siz koymalısınız. Havalimanı ikonuna tıklayın, aşağıdaki gibi bir işaret çıkacaktır. Ona basın.
Uçak stoklarınızda duruyor, havalimanına siz koymalısınız. Havalimanı ikonuna tıklayın, aşağıdaki gibi bir işaret çıkacaktır. Ona basın.
Emper Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #2 Hocam üsse tıklayın ve uçak ekleyin. Artı 0 Eksi
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #3 Kendiniz ekleyeceksiniz limanlara basarak. Ayrıca uçak değilde silah üretimini artırmanız daha yararlı olacaktır. Artı 0 Eksi
Kendiniz ekleyeceksiniz limanlara basarak. Ayrıca uçak değilde silah üretimini artırmanız daha yararlı olacaktır.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.450 Makaleler 3 Çözümler 58 3 Ağustos 2023 #4 Uçak stoklarınızda duruyor, havalimanına siz koymalısınız. Havalimanı ikonuna tıklayın, aşağıdaki gibi bir işaret çıkacaktır. Ona basın. Artı 0 Eksi Çözüm
Uçak stoklarınızda duruyor, havalimanına siz koymalısınız. Havalimanı ikonuna tıklayın, aşağıdaki gibi bir işaret çıkacaktır. Ona basın.
KS KS Emir1481 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #5 Teşekkürler Artı 0 Eksi
Emper Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #6 Ayrıca oyuna yeni başladıysanız İrlanda çok kötü bir seçenek. Artı 0 Eksi
KS KS Emir1481 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #7 İspanya oynamıştım biraz zor deneyim dedimde yardım için saolun Artı 0 Eksi
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #8 Emper dedi: Ayrıca oyuna yeni başladıysanız İrlanda çok kötü bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Evet çıkarma atması gerekiyor ve ona en yakın ülkede İsveç (Danimarka ve Norveç'i Alman'lar aldığı için söylemedim) Artı 0 Eksi
Emper dedi: Ayrıca oyuna yeni başladıysanız İrlanda çok kötü bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Evet çıkarma atması gerekiyor ve ona en yakın ülkede İsveç (Danimarka ve Norveç'i Alman'lar aldığı için söylemedim)
Emper Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #9 Emir1481 dedi: İspanya oynamıştım biraz zor deneyim dedimde yardım için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni başladıysanız direk birkaç oyun Almanya oynayın yavaş yavaş öğrenirsiniz. Aqely dedi: Evet çıkarma atması gerekiyor ve ona en yakın ülkede İsveç (Danimarka ve Norveç'i Alman'lar aldığı için söylemedim) Genişletmek için tıkla... Bir de İrlanda'nın focus treesi generic focus tree formlanabilecek ülke de yok oyuna bir İrlanda DLC'si lazım. Artı 0 Eksi
Emir1481 dedi: İspanya oynamıştım biraz zor deneyim dedimde yardım için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni başladıysanız direk birkaç oyun Almanya oynayın yavaş yavaş öğrenirsiniz. Aqely dedi: Evet çıkarma atması gerekiyor ve ona en yakın ülkede İsveç (Danimarka ve Norveç'i Alman'lar aldığı için söylemedim) Genişletmek için tıkla... Bir de İrlanda'nın focus treesi generic focus tree formlanabilecek ülke de yok oyuna bir İrlanda DLC'si lazım.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #10 Bence en makul seçenek Almanya çünkü diğerleri daha zor bilgi istiyor. Artı 0 Eksi