Emir1481 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #1 Zamdan sonra fiyatlar uçtu Steam key olarak ucuza nasıl alabilirim ya da Steam DLC'ler indirime girer mi?
Zamdan sonra fiyatlar uçtu Steam key olarak ucuza nasıl alabilirim ya da Steam DLC'ler indirime girer mi?
S SKRAPY Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #2 Emir1481 dedi: Zamdan sonra fiyatlar uçtu Steam key olarak ucuza nasıl alabilirim ya da Steam DLC'ler indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... HOI 4 saçma pahalı internetten almaktan başka çare yok abim Steam'den paraya kıyıp almisti. Emir1481 dedi: Zamdan sonra fiyatlar uçtu Steam key olarak ucuza nasıl alabilirim ya da Steam DLC'ler indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... İndirimde de inanılmaz bir indirim yoktu diye hatırlıyorum.
Emir1481 dedi: Zamdan sonra fiyatlar uçtu Steam key olarak ucuza nasıl alabilirim ya da Steam DLC'ler indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... HOI 4 saçma pahalı internetten almaktan başka çare yok abim Steam'den paraya kıyıp almisti. Emir1481 dedi: Zamdan sonra fiyatlar uçtu Steam key olarak ucuza nasıl alabilirim ya da Steam DLC'ler indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... İndirimde de inanılmaz bir indirim yoktu diye hatırlıyorum.
Emir1481 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #3 SKRAPY dedi: HOI 4 saçma pahalı internetten almaktan başka çare yok abim Steam'den paraya kıyıp almisti. İndirimde de inanılmaz bir indirim yoktu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetten nereden alayım işte?
SKRAPY dedi: HOI 4 saçma pahalı internetten almaktan başka çare yok abim Steam'den paraya kıyıp almisti. İndirimde de inanılmaz bir indirim yoktu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetten nereden alayım işte?
emirhanlxrddd Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 339 Çözümler 2 21 Ağustos 2023 #4 Abonelik alabilirsin, multiplayer ile çok işim olmaz diyorsan bazı değişik yollardan yükleyebilirsin, evet ayrıca indirimde de çok ucuzlamıyor DLC'ler hepsi 100+ TL neredeyse.
Abonelik alabilirsin, multiplayer ile çok işim olmaz diyorsan bazı değişik yollardan yükleyebilirsin, evet ayrıca indirimde de çok ucuzlamıyor DLC'ler hepsi 100+ TL neredeyse.
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 23 Ağustos 2023 #5 28 Ağustos'ta Steam strateji festivali var o zaman indirime girmeleri muhtemel. Emir1481 dedi: Zamdan sonra fiyatlar uçtu Steam key olarak ucuza nasıl alabilirim ya da Steam DLC'ler indirime girer mi? Genişletmek için tıkla...
28 Ağustos'ta Steam strateji festivali var o zaman indirime girmeleri muhtemel. Emir1481 dedi: Zamdan sonra fiyatlar uçtu Steam key olarak ucuza nasıl alabilirim ya da Steam DLC'ler indirime girer mi? Genişletmek için tıkla...
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 26 Ağustos 2023 #6 Blacanka dedi: 28 Ağustos'ta Steam strateji festivali var o zaman indirime girmeleri muhtemel. Genişletmek için tıkla... Ben de o indirimi bekliyorum.
Blacanka dedi: 28 Ağustos'ta Steam strateji festivali var o zaman indirime girmeleri muhtemel. Genişletmek için tıkla... Ben de o indirimi bekliyorum.
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 26 Ağustos 2023 #7 370655 dedi: Ben de o indirimi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bende bekliyorum artık zam gelecek gibi korkmaya başladım.
370655 dedi: Ben de o indirimi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bende bekliyorum artık zam gelecek gibi korkmaya başladım.