atitalha Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, ülkelerin ülke kodlarını nasıl öğrenebilirim?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.735 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 15 Ocak 2023 #2 Hearts of Iron 4 Ülke Tag Listesi (Country Tag) Hearts of Iron 4 country tag bilgilerine buradan ulaşarak istediğiniz ülkeyi seçme konusunda yardım alabilirsiniz. www.google.com Artı 0 Eksi
Hearts of Iron 4 Ülke Tag Listesi (Country Tag) Hearts of Iron 4 country tag bilgilerine buradan ulaşarak istediğiniz ülkeyi seçme konusunda yardım alabilirsiniz. www.google.com
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.948 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2023 #3 "tdebug" kodunu girerseniz ülkenin üstüne imleci getirince TAG'ları ile beraber bir çok bilgiyi görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
"tdebug" kodunu girerseniz ülkenin üstüne imleci getirince TAG'ları ile beraber bir çok bilgiyi görebilirsiniz.
KS KS atitalha Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #4 Peki arkadaşlar teşekkür ederim. Whitepeace sov yapıyorum fakat barış olmuyor bunun nedeni nedir biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Peki arkadaşlar teşekkür ederim. Whitepeace sov yapıyorum fakat barış olmuyor bunun nedeni nedir biliyor musunuz?