HOI4 ülke önerisi

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Full DLC ile oynuyorum. Ülke önerilerinizi beklerim.

Oyunda yeni misin? Eğer yeni başladıysan Almanya veya Japonya oynayabilirsin. Eğer zaten oyunu biliyor ve anlıyorsan İngiltere'nin kralcı yolu gayet keyifli o yolu oynayabilirsin.

HOI4'ü nasıl öğrenebilirim ya bir ton rehber izledim çözemedim hala.

Lüksemburg. (Küçük bir tavsiye veriyim ordu basacağınız zaman paraşütçü basın manpower az olduğu için ordu düzenlemesinden bir kaç birlik silebilirsiniz template kısmından siliniyor. Nakliye uçağına manpower ayırmayı unutma tüm şeyleri yaptıktan sonra istediğin zaman Hollandaya savaş aç Belçika olmaz çünkü direkt pocket yersin bir toprağın var ve senin komşun o yüzden Hollandaya paraşütçüleri gönder yalnız ordunu dikkatli kullan yoksa tüm ordun gider.

Yeni başladıysanız net şekilde Almanya ile oynayın en rahatı o olur az çok biliyorsan Sovyet, İngiltere, Japonya keyifli olur. Onun dışında agara modu ile Meksika oynanabilir Sovyet'ler için bir DLC vardı o DLC ile bayağı iyi oluyor Sovyet'ler. Amerika biraz daha karışık senato vs.

Communist China oyna.

Dalga geçmiyorum ben oynadım ve aşırı eğlenceli.
Hocam Hindistan da baya eğlenceliydi önce referandum yapıp bağımsız kaldım (ben Dlc siz oynuyordum) faşist olarak bağımsız kalınca Japon ittifakına girmiştim ülkeyi baya büyütmüştüm Afrika, Orta doğu full asyanın yarısı benim di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…