M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #21 Jitemin Komutanı dedi: 1,15 ile veya 1.12 ile oynanabiliyor olması lazımdı daha geçen girmiştim. Hayır eğer ki doğru bir şekilde yaparsanız askerler düşman topraklarına çıkar eğer ki yapamazsan Steam bırak oradan yardım edebilirim daha detaylı. Genişletmek için tıkla... Hocam deniz üstünlüğüne nasıl bakarım peki? Bir de benim sürüm şu an en son sürüm.
Jitemin Komutanı dedi: 1,15 ile veya 1.12 ile oynanabiliyor olması lazımdı daha geçen girmiştim. Hayır eğer ki doğru bir şekilde yaparsanız askerler düşman topraklarına çıkar eğer ki yapamazsan Steam bırak oradan yardım edebilirim daha detaylı. Genişletmek için tıkla... Hocam deniz üstünlüğüne nasıl bakarım peki? Bir de benim sürüm şu an en son sürüm.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 3 Eylül 2023 #22 İsviçre oynanabilir.
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 3 Eylül 2023 #23 Etiyopya, komünist Çin, Bulgaristan, tibet.
Jitemin Komutanı Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #24 M3HM3TY dedi: Hocam deniz üstünlüğüne nasıl bakarım peki? Bir de benim sürüm şu an en son sürüm. Genişletmek için tıkla... Hocam gemileri hangi denize koyduysanız o denize sol tık yapın görürsünüz.
M3HM3TY dedi: Hocam deniz üstünlüğüne nasıl bakarım peki? Bir de benim sürüm şu an en son sürüm. Genişletmek için tıkla... Hocam gemileri hangi denize koyduysanız o denize sol tık yapın görürsünüz.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #25 Jitemin Komutanı dedi: Hocam gemileri hangi denize koyduysanız o denize sol tık yapın görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Vallaha hocam seçtim de ordular ilerlemiyor oraya.
Jitemin Komutanı dedi: Hocam gemileri hangi denize koyduysanız o denize sol tık yapın görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Vallaha hocam seçtim de ordular ilerlemiyor oraya.
Jitemin Komutanı Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #26 M3HM3TY dedi: Vallaha hocam seçtim de ordular ilerlemiyor oraya. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'den eklerseniz daha iyi olacak gibi.
M3HM3TY dedi: Vallaha hocam seçtim de ordular ilerlemiyor oraya. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'den eklerseniz daha iyi olacak gibi.