aykandn Decapat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 32 28 Eylül 2020 #1 HOI 4 ve EU4 crash hatası veriyor oyunlarım orijinal. Silip tekrar yükledim, DLC ve modları kapattım yine de düzelmedi... Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2020
HOI 4 ve EU4 crash hatası veriyor oyunlarım orijinal. Silip tekrar yükledim, DLC ve modları kapattım yine de düzelmedi...
N n1ghtbeyy Femtopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #11 Recep Baltaş dedi: Sorun ekran kartı veya ekran kartı sürücüsü kaynaklı gibi. Kartınız ve sürücü sürümü nedir? Bir de şu klasördeki dosyaları da paylaşır mısınız? C:\Users\Aykan\Documents\Paradox Interactive\Hearts of Iron IV\crashes Genişletmek için tıkla... Kişi sanırım isteğinize karşılık vermemiş ben de aynı hatayı yaşıyorum buyurun dosyaları ben atayım. Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Sorun ekran kartı veya ekran kartı sürücüsü kaynaklı gibi. Kartınız ve sürücü sürümü nedir? Bir de şu klasördeki dosyaları da paylaşır mısınız? C:\Users\Aykan\Documents\Paradox Interactive\Hearts of Iron IV\crashes Genişletmek için tıkla... Kişi sanırım isteğinize karşılık vermemiş ben de aynı hatayı yaşıyorum buyurun dosyaları ben atayım. Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 21 Mart 2021 #12 n1ghtbeyy dedi: Kişi sanırım isteğinize karşılık vermemiş ben de aynı hatayı yaşıyorum buyurun dosyaları ben atayım. Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer Genişletmek için tıkla... Siz de dosyaları paylaşmayı becerememişsiniz maalesef. Artı 0 Eksi
n1ghtbeyy dedi: Kişi sanırım isteğinize karşılık vermemiş ben de aynı hatayı yaşıyorum buyurun dosyaları ben atayım. Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer Genişletmek için tıkla... Siz de dosyaları paylaşmayı becerememişsiniz maalesef.
N n1ghtbeyy Femtopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #13 Sanırım yanlış linkten paylaşmışım buyurun; hoi4_20210313_104017.rar Recep Baltaş dedi: Siz de dosyaları paylaşmayı becerememişsiniz maalesef. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Sanırım yanlış linkten paylaşmışım buyurun; hoi4_20210313_104017.rar Recep Baltaş dedi: Siz de dosyaları paylaşmayı becerememişsiniz maalesef. Genişletmek için tıkla...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 25 Mart 2023 #14 Dosya silinmiş. Sorunu devam eden güncel ProcMon raporu paylaşabilir. Artı 0 Eksi