haroloN Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar yardım edin, oyun dosyalarını yedekledim, oyunu, Paradox Launcher'i sildim yükledim, olmadı. Oyuna mod kuramıyorum. Ne yapmam gerek? Dosya Ekleri indir.jpg 8,6 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar yardım edin, oyun dosyalarını yedekledim, oyunu, Paradox Launcher'i sildim yükledim, olmadı. Oyuna mod kuramıyorum. Ne yapmam gerek?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 15 Ocak 2024 #2 Çözüldü: HOI 4 veri tabanı hatası Oyunum orijinal Steam versiyonu mod kurduğum zaman bu hatayı veriyor oyun modları çalıştırmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? www.technopat.net Denediniz mi? Artı 0 Eksi
Çözüldü: HOI 4 veri tabanı hatası Oyunum orijinal Steam versiyonu mod kurduğum zaman bu hatayı veriyor oyun modları çalıştırmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? www.technopat.net Denediniz mi?
KS KS haroloN Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #3 reptile dedi: Çözüldü: HOI 4 veri tabanı hatası Oyunum orijinal Steam versiyonu mod kurduğum zaman bu hatayı veriyor oyun modları çalıştırmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? www.technopat.net Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim önceden yaptığım şey işe yaramıyor. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Çözüldü: HOI 4 veri tabanı hatası Oyunum orijinal Steam versiyonu mod kurduğum zaman bu hatayı veriyor oyun modları çalıştırmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? www.technopat.net Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim önceden yaptığım şey işe yaramıyor.