HOI4 yapılan modun silinmesine rağmane multiplayer açılmıyor

kuzey12345

Decapat
Daha fazla  
Bu sabah HOI4'te mod yapmaya karar verdim ancak sonradan vazgeçince modu silme kararı aldım. Ancak sorun şu ki modları aktifleştirip kapattığımız yere bakınca modum etkin gözüküp, kapatmaya çalıştığımda ibreye dokunamıyorum çünkü moda abone olmadım (çünkü mod daha bitmemişti) sonra bende korkup oynanış setinden çıkar dedim. Yüklü tüm modlar bölümünde gözüküyordu ama onu sorun etmedim. Ardından oyuna girip multiplayer girmeye çalıştığımda benimle aynı sürümü olan ve hiç mod olmayan bütün sunuculara girmeye çalıştığımda "the host has another version of the Game" yazıyor ve bende modun silinmediğini düşünüp her yerde modu aradım ancak sadece yüklü tüm modlar bölümünde vardı zaten modları oradan açmıyorduk bile. En sonunda korkup oyunu sildim ve tekrar yükledim. Tekrar denedim ama gene aynı sorun oldu. Ne yapmam gerekiyor? Yani çünkü mod etkin gözüküyorken modun durumuna müdahale edemiyordum. Bu arada sırf olsun diye modu dosyalardan da sildim fakat modun kapladığı alanda herhangi bir değişim yaşanmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…