Cixelyn Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #1 HOI4 oyuna mod yükledim. Yükledikten sonra zaman kısmı görülmüyor. Nasıl görebilirim?
Çözüm agaparator 22 Nisan 2022 Şu an State Transfer Tool gözüküyorsa CTRL+Shift+H'ye basarak görebilirsiniz diye hatırlıyorum. Hangi mod?
Şu an State Transfer Tool gözüküyorsa CTRL+Shift+H'ye basarak görebilirsiniz diye hatırlıyorum. Hangi mod?
agaparator Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 22 Nisan 2022 #2 Şu an State Transfer Tool gözüküyorsa CTRL+Shift+H'ye basarak görebilirsiniz diye hatırlıyorum. Hangi mod? Artı 1 Eksi Çözüm
Şu an State Transfer Tool gözüküyorsa CTRL+Shift+H'ye basarak görebilirsiniz diye hatırlıyorum. Hangi mod?
KS KS Cixelyn Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #3 agaparator dedi: Şu an State Transfer Tool gözüküyorsa CTRL+Shift+H'ye basarak görebilirsiniz diye hatırlıyorum. Hangi mod? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler işe yaradı. Peki bir yere işaret atma hangi tuş ile yapılıyor? Artı 0 Eksi
agaparator dedi: Şu an State Transfer Tool gözüküyorsa CTRL+Shift+H'ye basarak görebilirsiniz diye hatırlıyorum. Hangi mod? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler işe yaradı. Peki bir yere işaret atma hangi tuş ile yapılıyor?
agaparator Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 23 Nisan 2022 #4 Cixelyn dedi: Çok teşekkürler işe yaradı. Peki bir yere işaret atma hangi tuş ile yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam Ctrl+Alt ve işaretleyeceğiniz yere tıklamanız gerek sanırım. (Kalkan ile işaretlemede) Artı 0 Eksi
Cixelyn dedi: Çok teşekkürler işe yaradı. Peki bir yere işaret atma hangi tuş ile yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam Ctrl+Alt ve işaretleyeceğiniz yere tıklamanız gerek sanırım. (Kalkan ile işaretlemede)