FQuexs Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 Ülkeyi demokratik yaptım. Geri faşist yapmak istiyorum fakat faşist siyasetçiler kullanılamıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2024
Valances Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 46 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #2 kanka bir daha faşiste çeviremezsin hileyle yapabilirsin istersen Artı 0 Eksi
KS KS FQuexs Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 Valances dedi: Kanka bir daha faşiste çeviremezsin hileyle yapabilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Kodunu biliyorsan söyler misin kankam. Artı 0 Eksi
Valances dedi: Kanka bir daha faşiste çeviremezsin hileyle yapabilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Kodunu biliyorsan söyler misin kankam.
Valances Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 46 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #4 set_ruling_party f yaparsan faşist olur ülke Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam demokrat olmak için İtalya'da iç savaş yemen lazımdı nasıl yaptın onu Artı 0 Eksi
set_ruling_party f yaparsan faşist olur ülke Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam demokrat olmak için İtalya'da iç savaş yemen lazımdı nasıl yaptın onu
KS KS FQuexs Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #5 Valances dedi: set_ruling_party F yaparsan faşist olur ülke Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam demokrat olmak için İtalya'da iç savaş yemen lazımdı nasıl yaptın onu. Genişletmek için tıkla... Demokrat reformcu getrdim parti %70 seviyelerine gelince referandum oldu demokrat olduk. Artı 0 Eksi
Valances dedi: set_ruling_party F yaparsan faşist olur ülke Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam demokrat olmak için İtalya'da iç savaş yemen lazımdı nasıl yaptın onu. Genişletmek için tıkla... Demokrat reformcu getrdim parti %70 seviyelerine gelince referandum oldu demokrat olduk.