HOI4'de Mustafa Kemal iyileştirilmiyor

Üstteki arkadaşın dediği gibi o Atatürk'ü askere çağırma. Ayrıca Atatürk'ü ben 1-2 seneden fazla görevde tutmazdım emekli ederdim, artık buffdan çok debuff'ı oluyor.

Peki nasıl iyileştireceğim?

Atatürk hasta olunca oraya fading the father gelecek. (Battle for bosporus olmalı) oradan pp vererek oluyor.
Üstteki arkadaşın dediği gibi o Atatürk'ü askere çağırma. Ayrıca Atatürk'ü ben 1-2 seneden fazla görevde tutmazdım emekli ederdim, artık buffdan çok debuff'ı oluyor.
Evet emekli etmek daha mantıklı.

Hocam ölünce direk seçim olmadan İsmet İnönü başa geçiyor diye biliyorum ve şuan faşizm tarafsızlardan daha önde. Faşistler geçer mi direk başa?

Hocam ölünce direk seçim olmadan ismet inönü başa geçiyor diye biliyorum ve şu an faşizm tarafsızlardan daha önde. Faşistler geçer mi direk başa?

Orada Prime minister kısmında olmalı Mehmet Recep peker veya fevzi çakmak.
Oyunun Atatürk düşmanı olma ihtimali?
Atatürk oyunun en iyi 3. Veya 2. Lideri.

Oyunun Atatürk düşmanı olma ihtimali?
Hocam oyun hakkında bir şey bilmeden bir şeyler yazmayın. Araştırın öyle gelin.
Hocam ölünce direk seçim olmadan İsmet İnönü başa geçiyor diye biliyorum ve şuan faşizm tarafsızlardan daha önde. Faşistler geçer mi direk başa?
Geçebilir hocam. Recep Peker ya da Fevzi Çakmak gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…