HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #31 IDenizI dedi: Dünya tansiyonu %25 ve üstündeyse, Britanya ve Fransa garantörlük atıyor. Genişletmek için tıkla... Almanya ile birlikte savaşı kazanıyoruz şuan.
IDenizI dedi: Dünya tansiyonu %25 ve üstündeyse, Britanya ve Fransa garantörlük atıyor. Genişletmek için tıkla... Almanya ile birlikte savaşı kazanıyoruz şuan.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 14 Mart 2021 #32 HalePlace dedi: Almanya ile birlikte savaşı kazanıyoruz şuan. Genişletmek için tıkla... Amerika gelirse büyük ihtimalle kaybedersiniz.
HalePlace dedi: Almanya ile birlikte savaşı kazanıyoruz şuan. Genişletmek için tıkla... Amerika gelirse büyük ihtimalle kaybedersiniz.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #33 IDenizI dedi: Amerika gelirse büyük ihtimalle kaybedersiniz. Genişletmek için tıkla... Savaş cephe savaşına döndü sinirden kaydetmeden çıktım. Yardımlarınız için teşekkürler.
IDenizI dedi: Amerika gelirse büyük ihtimalle kaybedersiniz. Genişletmek için tıkla... Savaş cephe savaşına döndü sinirden kaydetmeden çıktım. Yardımlarınız için teşekkürler.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 14 Mart 2021 #34 HalePlace dedi: Savaş cephe savaşına döndü sinirden kaydetmeden çıktım. Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan KLŞFGŞMSDFMŞKLSDMFKSD
HalePlace dedi: Savaş cephe savaşına döndü sinirden kaydetmeden çıktım. Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan KLŞFGŞMSDFMŞKLSDMFKSD
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #35 Galiba Türkiye bana göre değil. Almanya olayım bari.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 14 Mart 2021 #36 HalePlace dedi: Galiba Türkiye bana göre değil. Almanya olayım bari. Genişletmek için tıkla... Hocam kendiniz profesyonel olarak görmediğiniz müddetçe minor ülke oynamayın.
HalePlace dedi: Galiba Türkiye bana göre değil. Almanya olayım bari. Genişletmek için tıkla... Hocam kendiniz profesyonel olarak görmediğiniz müddetçe minor ülke oynamayın.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #37 IDenizI dedi: Hocam kendiniz profesyonel olarak görmediğiniz müddetçe minor ülke oynamayın. Genişletmek için tıkla... Ne olmamı önerirsiniz? Oyunda biraz yeniyim. Ve hangi yılda olmamı önerirsiniz? 1936 mı 1939 mu?
IDenizI dedi: Hocam kendiniz profesyonel olarak görmediğiniz müddetçe minor ülke oynamayın. Genişletmek için tıkla... Ne olmamı önerirsiniz? Oyunda biraz yeniyim. Ve hangi yılda olmamı önerirsiniz? 1936 mı 1939 mu?
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 14 Mart 2021 #38 HalePlace dedi: Ne olmamı önerirsiniz? Oyunda biraz yeniyim. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu öğrenmek için en iyi ülke Almanya'dır. Hile kullanarak hızlıca oyunda neler olduğunu öğrenebilirsiniz.
HalePlace dedi: Ne olmamı önerirsiniz? Oyunda biraz yeniyim. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu öğrenmek için en iyi ülke Almanya'dır. Hile kullanarak hızlıca oyunda neler olduğunu öğrenebilirsiniz.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 14 Mart 2021 #39 Allah rahmet eylesin.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #40 IDenizI dedi: Hocam oyunu öğrenmek için en iyi ülke Almanya'dır. Hile kullanarak hızlıca oyunda neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hemen hile ile manpower basıp sovyetleri ilhak etmeliyim.
IDenizI dedi: Hocam oyunu öğrenmek için en iyi ülke Almanya'dır. Hile kullanarak hızlıca oyunda neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hemen hile ile manpower basıp sovyetleri ilhak etmeliyim.