A Alara9 Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Mart 2022 #1 Road to the 56 veya the great war gibi büyük modları sormuyorum. Strategic view adjustments, better Air wing deployment gibi küçük kullanışlı modlar kullanmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2022
Road to the 56 veya the great war gibi büyük modları sormuyorum. Strategic view adjustments, better Air wing deployment gibi küçük kullanışlı modlar kullanmak istiyorum.
pilavciabi3 Attopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #2 Evet bildiğim bazı kullanışlı modlar var.
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.786 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #3 pilavciabi3 dedi: Evet bildiğim bazı kullanışlı modlar var. Genişletmek için tıkla... Varsa söylesenize hocam?
pilavciabi3 dedi: Evet bildiğim bazı kullanışlı modlar var. Genişletmek için tıkla... Varsa söylesenize hocam?
dmrn37 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 433 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2022 #4 Millenium Dawn var.
pilavciabi3 Attopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #5 saul g00dman dedi: Varsa söylesenize hocam? Genişletmek için tıkla... Tamam söyleyeceğim bakayım bir.
saul g00dman dedi: Varsa söylesenize hocam? Genişletmek için tıkla... Tamam söyleyeceğim bakayım bir.
A Alara9 Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Mart 2022 #6 dmrn37 dedi: Millenium Dawn var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Böyle büyük tarihsel modları sormuyorum. Sadece kullanışlı birkaç mod arıyorum.
dmrn37 dedi: Millenium Dawn var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Böyle büyük tarihsel modları sormuyorum. Sadece kullanışlı birkaç mod arıyorum.
T Teğmen34 Picopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 793 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #7 Alara9 dedi: Biliyorum. Böyle büyük tarihsel modları sormuyorum. Sadece kullanışlı birkaç mod arıyorum. Genişletmek için tıkla... agora rp
Alara9 dedi: Biliyorum. Böyle büyük tarihsel modları sormuyorum. Sadece kullanışlı birkaç mod arıyorum. Genişletmek için tıkla... agora rp
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.450 Makaleler 3 Çözümler 58 29 Mart 2022 #8 No Division Limit, State Transfer Tool, No Attrition, Expert AI. Expert AI hariç, diğerleri oynanışı kolaylaştıran şeyler.
No Division Limit, State Transfer Tool, No Attrition, Expert AI. Expert AI hariç, diğerleri oynanışı kolaylaştıran şeyler.
T Teğmen34 Picopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 793 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #9 emircanunlts dedi: No division limit, state transfer tool, no attrition, expert AI. Expert AI hariç, diğerleri oynanışı kolaylaştıran şeyler. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayında bir sorum olacaktı acaba imzanızda neden malum insanın sözü var?
emircanunlts dedi: No division limit, state transfer tool, no attrition, expert AI. Expert AI hariç, diğerleri oynanışı kolaylaştıran şeyler. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayında bir sorum olacaktı acaba imzanızda neden malum insanın sözü var?
A Alara9 Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Mart 2022 #10 Teğmen34 dedi: agora rp Genişletmek için tıkla... Onu da biliyorum. Strategic view adjustments veya better Air wing deployment gibi kullanışlı mod var mı? emircanunlts dedi: No Division Limit, State Transfer Tool, No Attrition, Expert AI. Expert AI hariç, diğerleri oynanışı kolaylaştıran şeyler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bir devleti tüm ittifakı yenmeden ilhak etmemizi sağlayan bir mod var mı peki? En azından birkaç state?
Teğmen34 dedi: agora rp Genişletmek için tıkla... Onu da biliyorum. Strategic view adjustments veya better Air wing deployment gibi kullanışlı mod var mı? emircanunlts dedi: No Division Limit, State Transfer Tool, No Attrition, Expert AI. Expert AI hariç, diğerleri oynanışı kolaylaştıran şeyler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bir devleti tüm ittifakı yenmeden ilhak etmemizi sağlayan bir mod var mı peki? En azından birkaç state?