zMiltrex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #1 Hearts of Iron IV sadece anniversary DLC alsam yeterli mi sizce?
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #2 zMiltrex dedi: Hearts of Iron IV sadece anniversary DLC alsam yeterli mi sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam tüm DLC'lere sahibim oyuna renk katıyorlar yeterli bütceniz var ise alın.
zMiltrex dedi: Hearts of Iron IV sadece anniversary DLC alsam yeterli mi sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam tüm DLC'lere sahibim oyuna renk katıyorlar yeterli bütceniz var ise alın.
Hypno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.405 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #3 Bahsettiğiniz DLC'nin oyuna mekanik olarak hiçbir katkısı yok. Bu yüzden yeterli de değil. Bu oyunun zevki bana kalırsa DLC'ler ile birlikte çıkıyor.
Bahsettiğiniz DLC'nin oyuna mekanik olarak hiçbir katkısı yok. Bu yüzden yeterli de değil. Bu oyunun zevki bana kalırsa DLC'ler ile birlikte çıkıyor.
zMiltrex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #4 Hypno dedi: Bahsettiğiniz DLC'nin oyuna mekanik olarak hiçbir katkısı yok. Bu yüzden yeterli de değil. Bu oyunun zevki bana kalırsa DLC'ler ile birlikte çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ses gibi DLC'leri almayı düşünmüyorum, cadet packim var, sizce ses dışında başka neler lazım? Aynı zamanda kusura bakmayın, o saatte uyuyordum.
Hypno dedi: Bahsettiğiniz DLC'nin oyuna mekanik olarak hiçbir katkısı yok. Bu yüzden yeterli de değil. Bu oyunun zevki bana kalırsa DLC'ler ile birlikte çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ses gibi DLC'leri almayı düşünmüyorum, cadet packim var, sizce ses dışında başka neler lazım? Aynı zamanda kusura bakmayın, o saatte uyuyordum.
Sparity Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 882 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #5 zMiltrex dedi: Ses gibi DLC'leri almayı düşünmüyorum, cadet packim var, sizce ses dışında başka neler lazım? Aynı zamanda kusura bakmayın, o saatte uyuyordum. Genişletmek için tıkla... Uzun süreler oynanacaksa tüm expansion DLC'leri alınmalı. Man the guns, battle for the bosphorus, waking the tiger, no step back vb.
zMiltrex dedi: Ses gibi DLC'leri almayı düşünmüyorum, cadet packim var, sizce ses dışında başka neler lazım? Aynı zamanda kusura bakmayın, o saatte uyuyordum. Genişletmek için tıkla... Uzun süreler oynanacaksa tüm expansion DLC'leri alınmalı. Man the guns, battle for the bosphorus, waking the tiger, no step back vb.
zMiltrex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #6 Sparity dedi: Uzun süreler oynanacaksa tüm expansion DLC'leri alınmalı. Man the guns, Battle for the bosphorus, waking the tiger, no step back vb. Genişletmek için tıkla... Kafa dağıtmak için gireceğim, normalde başka oyunlar oynuyorum fakat singleplayer ve arkadaşlarımla oynayabileceğim en iyi oyunlardan birisi.
Sparity dedi: Uzun süreler oynanacaksa tüm expansion DLC'leri alınmalı. Man the guns, Battle for the bosphorus, waking the tiger, no step back vb. Genişletmek için tıkla... Kafa dağıtmak için gireceğim, normalde başka oyunlar oynuyorum fakat singleplayer ve arkadaşlarımla oynayabileceğim en iyi oyunlardan birisi.
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 11 Ağustos 2022 #7 zMiltrex dedi: Ses gibi DLC'leri almayı düşünmüyorum, cadet packim var, sizce ses dışında başka neler lazım? Aynı zamanda kusura bakmayın, o saatte uyuyordum. Genişletmek için tıkla... bunlar yeterli olacaktır. Ve hepinizin almasına gerek yok. Host sağlayacak kişi DLC'leri alsa yetiyor.
zMiltrex dedi: Ses gibi DLC'leri almayı düşünmüyorum, cadet packim var, sizce ses dışında başka neler lazım? Aynı zamanda kusura bakmayın, o saatte uyuyordum. Genişletmek için tıkla... bunlar yeterli olacaktır. Ve hepinizin almasına gerek yok. Host sağlayacak kişi DLC'leri alsa yetiyor.
zMiltrex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #8 Wheetau dedi: Eki Görüntüle 1481566 Bunlar yeterli olacaktır. Ve hepinizin almasına gerek yok. Host sağlayacak kişi DLC'leri alsa yetiyor. Genişletmek için tıkla... Buna özel bir pack var mı, teker teker mi almam lazım yoksa?
Wheetau dedi: Eki Görüntüle 1481566 Bunlar yeterli olacaktır. Ve hepinizin almasına gerek yok. Host sağlayacak kişi DLC'leri alsa yetiyor. Genişletmek için tıkla... Buna özel bir pack var mı, teker teker mi almam lazım yoksa?