Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 26 Ocak 2023 #1 3 saattir ben ekrana ekran bana bakiyor hiçbir şey anlamadim ne yapmam lazım rehberler var mi?
zangetsl Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 286 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #2 YouTube'dan videolar izleyip daha iyi alışırsınız Max marine öneririm bu yolda rehberler çok akılda kalıcı değil bence.
YouTube'dan videolar izleyip daha iyi alışırsınız Max marine öneririm bu yolda rehberler çok akılda kalıcı değil bence.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 26 Ocak 2023 #3 zangetsl dedi: YouTube'dan videolar izleyip daha iyi alışırsınız Max marine öneririm bu yolda rehberler çok akılda kalıcı değil bence. Genişletmek için tıkla... Peki Tam Oyunu ne zaman tam öğrenirim 100. Saatte öğrenilir mi?
zangetsl dedi: YouTube'dan videolar izleyip daha iyi alışırsınız Max marine öneririm bu yolda rehberler çok akılda kalıcı değil bence. Genişletmek için tıkla... Peki Tam Oyunu ne zaman tam öğrenirim 100. Saatte öğrenilir mi?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.748 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 26 Ocak 2023 #4 100. saatte bile tam öğrenmezsin, oyunda tam öğrenme diye bir şey yok. Habire bir şey öğreniyorsun oynadıkça. Ama oyuna alışırsın tabii o sürede.
100. saatte bile tam öğrenmezsin, oyunda tam öğrenme diye bir şey yok. Habire bir şey öğreniyorsun oynadıkça. Ama oyuna alışırsın tabii o sürede.