sogukkanli22 Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #1 HOI4'e Türkiye ile oynuyorum fakat daha 1 tane bile savaş kazanamadım Irak'a bile yeniliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2023
Mr.Scofield Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #2 Birçok nedeni olabilir, youtube'dan hoi4 rehber videolarına bak oyunda bunun çok fazla açıklaması var çünkü Artı 0 Eksi
Birçok nedeni olabilir, youtube'dan hoi4 rehber videolarına bak oyunda bunun çok fazla açıklaması var çünkü
sago kafkef Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #3 sogukkanli22 dedi: HOI4'e Türkiye ile oynuyorum fakat daha 1 tane bile savaş kazanamadım Irak'a bile yeniliyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni başladıysanız Almanya öneririm hocam. Doğudaki isyanlar falan derken Türkiye oynamak biraz zor olabilir. Artı 0 Eksi
sogukkanli22 dedi: HOI4'e Türkiye ile oynuyorum fakat daha 1 tane bile savaş kazanamadım Irak'a bile yeniliyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni başladıysanız Almanya öneririm hocam. Doğudaki isyanlar falan derken Türkiye oynamak biraz zor olabilir.
Kingofefe Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 246 Çözümler 1 11 Ekim 2023 #4 sogukkanli22 dedi: HOI4'e Türkiye ile oynuyorum fakat daha 1 tane bile savaş kazanamadım Irak'a bile yeniliyorum. Genişletmek için tıkla... Rehber izleyin ve alman ile başlayın savaş kazanamanın birçok sebebi olabilir lojistik sorunu vs gibi bu burada öyle yazarak çözülecek bir sorun değil. Artı 0 Eksi
sogukkanli22 dedi: HOI4'e Türkiye ile oynuyorum fakat daha 1 tane bile savaş kazanamadım Irak'a bile yeniliyorum. Genişletmek için tıkla... Rehber izleyin ve alman ile başlayın savaş kazanamanın birçok sebebi olabilir lojistik sorunu vs gibi bu burada öyle yazarak çözülecek bir sorun değil.
2 249580 Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 2.116 Makaleler 3 Çözümler 5 17 Ekim 2023 #5 Irak tarafında Türkiye'nin Supply hubı yok dalacaksan inşa etmen lazım ya da Bulgaristan veya Yunanistan'a gir daha kolay olur. Artı 0 Eksi
Irak tarafında Türkiye'nin Supply hubı yok dalacaksan inşa etmen lazım ya da Bulgaristan veya Yunanistan'a gir daha kolay olur.