HOI4'la resistance sonrası hangi DLC alınmalı?

Tesekkur ederim hocam bakacagim hemen. Almanya onerisi icin de tesekkurler. Turkiye'nin zorluk durumu nedir oyunda? EUIV'de aliskinim Osmanli'nin vura vura gitmesinden
Türkiye oynaması başlarda zor olan bir ülke ama 4-5 kere oynadıktan sonra çözülüyor genel olarak.
Bu arada bu iki videoya göz atabilirsiniz fikir için @Yeniçocuk
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye biraz daha çözünce çok güzel sarıyor benim favorim Faşist yol vur vur gitmek için tek yol komünistte var ama İngiliz garanti attı mı sıkıntı

Türkiye biraz daha çözünce çok güzel sarıyor benim favorim Faşist yol vur vur gitmek için tek yol komünistte var ama İngiliz garanti attı mı sıkıntı
Dünya gerginliği %20 veya %25 olunca olması lazım, demokrat ülkeler garantörlük yapabiliyor, gerginliği takip ederek gidin

187 saatim var yine kendimi Basic olarak görüyorum zaten. Bir sürü öğrenmem gerekenler var.
Yapan kişiler piyasadaki 2. Dünya Savaşı oyunu kıtlığını o kadar iyi değerlendirmiş ki alternatifi bile yok benim gözümde.(2.dünya savaşı oyunlarında, Stratejide tartışılır)

Yusuf kayaalp hariç tabii ki. ben ilk Almanya ile başladım ama Polonya işgal edeyim dedim bütün dünya bana saldırınca ve topraklarımı ele geçirirken asker basma ve yönlendirme bilmediğim için minör seçtim.

Yapan kişiler piyasadaki 2. dünya savaşı oyunu kıtlığını o kadar iyi değerlendirmiş ki alternatifi bile yok benim gözümde.(2.dünya savaşı oyunlarında, stratejide tartışılır)

Bence de aşırı gerçekçi HOI4.

Muratabigf daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…