HOI4'te Almanya ile Sovyetler alınamıyor

Geroyain

Decapat
Daha fazla  
Fransa çerez, İngiliz'e de bir şekilde tankla giriyoruz da bu Sovyet'i ne yapacağız dostlar? Bilen arkadaşlar yardımcı olsun.

Klasik 21 width hocam 9 inf 1 arti.
Bir tane daha artillery ekle, support eklemeyi de unutma. Cephede supply sıkıntısı varsa (ordunun organizasyonu düşükse ve sınır eyaletler lojistik haritasında kırmızı görünüyorsa) (supply haritasında) yeşil olan eyaletlere fallback line ile sınır çiz. Orada organizasyon iyileşince tekrar ayağa çık. Bunu tekrarlıya tekrarlıya ben Sovyetleri düşürmüştüm.

Tanklar ve uçaklar ile, geçen gün kendim yendim daha o oyun yaptığımı söyleyim: 20W piyadelerden 120 tane sadece savunma için (48-120 arası takviye gerekiyor genişleyince çok seyreliyor), bir de medium tanklar ile Supply noktalarına yarma hareketi yapıp sovyetleri çevreleye çevreleye askeri gücünü azaltıyorsunuz. Uçak olarak sadece tank birliğimi takip eden 2000 Fighter 2000 CAS yeterli olmuştu, ama havayı kaybetmemeniz (kaybederseniz de birliklerde AA bulundurmanız da yeterli olur) bir de Supply noktalarını sürekli kontrol edip gerekirse tren yolu çekmeyi ihmal etmeyin.

Klasik 21 width hocam 9 inf 1 arti.

Piyadeler ile sadece kuşatılmış birliklere, hatta mümkünse onlara bile tankla saldırın derim, bedava tecrübe sonuçta . Büyük nehir veya aşırı dağlık yerler için sadece dağcı veya denizci birlikleri kullanabilirsiniz, ya da kuşatmaları temizlemeye.

Bir de collaboration government kurmayı ihmal etmeyin en az 1 tane, yoksa Ural dağlarının arkasına kadar gitmeniz gerekir.

Hocam o çok uğraştırır gibi ya bilemedim ama not aldım onu da deneyeceğim. Teşekkürler.

Full tank basarsam ekonomi gg olur hacı nasıl edeceğiz. Bir de 2 tane collab hazırda tutarım her zaman.

Hocam o çok uğraştırır gibi ya bilemedim ama not aldım onu da deneyeceğim. Teşekkürler.

Full tank basarsam ekonomi gg olur hacı nasıl edeceğiz. Bir de 2 tane collab hazırda tutarım her zaman.
Tabiki full tank basamazsınız da, 150 200 piyade varken en azından 5 10 arası 30 width medium tank birliğini çok rahat besleyebilirsiniz gayet mümkün.

Yada oyunun biraz fazla kolaylaşması riskini göze alırsanız space marine yapın direk . 25 with dağcı birliği yapın mesela, 3 tane artilery (9), 2 tane tank (4), 6 tane dağcı (12) koyun, bunlar her yeri yarar geçer yakıt bitmediği sürece. Yada 30 width denizci yapın 4 artilery(12), 2 tank(4), 8 tane denizci, bunlar da dağcılar ile aynı işi yapsr, sadece biris dağlıkta birisi nehirlerde daha güçlü olur.

Ama tekrar uyarıyorum. Bu Space Marine olayı multiplayerlarda banlanan bir şey, o yüzden fazla kolaylaştırma riski var.

Reis bu space marine işi bayağı iyiymiş vallahi. Arkadaşlarla arada MP giriyorum orada yapıp bir tilt edeyim. Sovyet sonra da hallolur

Hocam şimdi özel kuvvetlerde sınırlama var ne kadar bu tümenden bassam kafi olur?

Son düzenleme:
Reis bu space marine işi bayağı iyiymiş vallahi. Arkadaşlarla arada MP giriyorum orada yapıp bir tilt edeyim. Sovyet sonra da hallolur

O iş için aşırı kullanışlılar, ben rakamları biraz daha tahmini verdim ama, internetten space marine templates diye yazarsanız daha iyilerini bulursunuz. Bir de nasılsa hız 4km/s olacağı için tankı ona göre dizayn edip hızından kısıp zırh ve diğer değerleri arttırırsanız bayağı etkisini görürsünüz. Hem normal tank hem piyadelere özel tank basayım derseniz de, tasarım ekranının sağ üstünde semboller var, diyelim ki piyade tankına oradan kaplumbağa sembolü atadınız. Sonra içine koyacağınız piyade grubunun taslak ekranına girince orada da sağ üstte aynı amblem seçeneği var, onu da kaplumbağa yaparsanız kaplumbağa tankları o piyade taslağına atamış olursunuz. Birde benim izlediğim bir yayıncı tankları anti-Air yapıyor, bu hava savunma tankları da normal hava savunmalardan çok daha güçlü olduğu için havadan karadan hiçbir şekilde hasar almıyor birlikler .

Hocam şimdi özel kuvvetlerde sınırlama var ne kadar bu tümenden bassam kafi olur?

Yani normal piyadelerin hepsini bile space marine yapabilirsiniz de, tank üretiminde sıkıntı yaşıyorsunuz diye özel bir vurucu tim yapın diye böyle önerdim. Sınırlama sıkıntı olmaz muhtemelen, tahminim 120 piyadeniz varken bile 24'e tamamlayabilirsiniz bu tanklı birlikleri. Bir de üstüne limanları korumak için 12 width piyadelerden koysanız 50-100 tane onlar da limiti arttırır. Ekstradan, özel kuvvet geliştirmeleri ve bazı alman focuslarında da bu limiti arttırabiliyorsunuz zaten. Zaten en fazla 24 dağcı 24 denizci yaparsınız bunlar hayli hayli yeter .

MP'de yapılır da Single'de çok sarmaz gibi geldi be hocam. Başka bir şey bulmak lazım Single için. Bu arada arkadaşlar üzerinden denedim kendisi Almanya almıştı, İtalya olarak girdim kendisine alt F4 attı. Sayenizde bir rakip daha eledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…