Q QwertPasha Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 912 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #1 Mesela ben Finlandiya oynarken leningradı alınca non-Core manpower %10 Leningrad'da hatırladığım kadarıyla. 5-7 milyon adam vardı ne kadarı gelir?
Mesela ben Finlandiya oynarken leningradı alınca non-Core manpower %10 Leningrad'da hatırladığım kadarıyla. 5-7 milyon adam vardı ne kadarı gelir?
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.774 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #2 QwertPasha dedi: Mesela ben Finlandiya oynarken leningradı alınca non-Core manpower %10 Leningrad'da hatırladığım kadarıyla. 5-7 milyon adam vardı ne kadarı gelir? Genişletmek için tıkla... Hayır hemen devreye girmiyor. Orada uyumluluk: 'compliance' %60 üstü olduktan sonra verdiği manpower üzerinden %10 artar.
QwertPasha dedi: Mesela ben Finlandiya oynarken leningradı alınca non-Core manpower %10 Leningrad'da hatırladığım kadarıyla. 5-7 milyon adam vardı ne kadarı gelir? Genişletmek için tıkla... Hayır hemen devreye girmiyor. Orada uyumluluk: 'compliance' %60 üstü olduktan sonra verdiği manpower üzerinden %10 artar.