Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 13 Nisan 2022 #1 Merhaba, HOI4'ü böyle tamamen gerçekçi bir havaya sahip olmasını istiyorum. Normal hali beni sıkıyor, böyle gerçekçi bir mod var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2022
Merhaba, HOI4'ü böyle tamamen gerçekçi bir havaya sahip olmasını istiyorum. Normal hali beni sıkıyor, böyle gerçekçi bir mod var mı?
Hypno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.405 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #2 Nasıl bir gerçekçilik aradığınıza göre değişir bence. Bana göre Millennium Dawn ve Cold War ciddi anlamda gerçekçi.
Nasıl bir gerçekçilik aradığınıza göre değişir bence. Bana göre Millennium Dawn ve Cold War ciddi anlamda gerçekçi.
Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 13 Nisan 2022 #3 Hypno dedi: Nasıl bir gerçekçilik aradığınıza göre değişir bence. Bana göre Millennium Dawn ve Cold War ciddi anlamda gerçekçi. Genişletmek için tıkla... Yani hata yaptığımda gerçekten sıkıntı çıkaracak bir mod istiyorum. 2. dünya savaşı temalı.
Hypno dedi: Nasıl bir gerçekçilik aradığınıza göre değişir bence. Bana göre Millennium Dawn ve Cold War ciddi anlamda gerçekçi. Genişletmek için tıkla... Yani hata yaptığımda gerçekten sıkıntı çıkaracak bir mod istiyorum. 2. dünya savaşı temalı.
A Alex Casey Decapat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 625 Çözümler 4 13 Nisan 2022 #4 Steam Workshop::The Road to Anime steamcommunity.com
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 13 Nisan 2022 #5 Expert AI modunu kullanabilirsiniz. AI çok gerçekçi yapıyor. Size pocket atabiliyor pocket atılacak yerlere daha çok asker yığıyor, tank basıyor falan.
Expert AI modunu kullanabilirsiniz. AI çok gerçekçi yapıyor. Size pocket atabiliyor pocket atılacak yerlere daha çok asker yığıyor, tank basıyor falan.