Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 606 Çözümler 1 1 Ağustos 2022 #1 HOI 4 Türkiye için hangi kara doktrinini kullanmak daha iyi olur? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 1 Ağustos 2022 #2 Superior Power veya Grand Battleplan
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.615 Makaleler 3 Çözümler 59 1 Ağustos 2022 #3 Tank odaklıysanız Mobile Warfare, Infantry-Artillery odaklıysanız Superior Firepower, savunma odaklıysanız Grand Battleplan.
Tank odaklıysanız Mobile Warfare, Infantry-Artillery odaklıysanız Superior Firepower, savunma odaklıysanız Grand Battleplan.
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 1 Ağustos 2022 #4 emircanunlts dedi: Tank odaklıysanız Mobile Warfare, Infantry-Artillery odaklıysanız Superior Firepower, savunma odaklıysanız Grand Battleplan. Genişletmek için tıkla... Turkiye'nin mobilizasyonu baya uzun suruyor. Mobile Warfare bence kullanilmaz Turkiye icin.
emircanunlts dedi: Tank odaklıysanız Mobile Warfare, Infantry-Artillery odaklıysanız Superior Firepower, savunma odaklıysanız Grand Battleplan. Genişletmek için tıkla... Turkiye'nin mobilizasyonu baya uzun suruyor. Mobile Warfare bence kullanilmaz Turkiye icin.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.615 Makaleler 3 Çözümler 59 1 Ağustos 2022 #5 509918 dedi: Turkiye'nin mobilizasyonu baya uzun suruyor. Mobile Warfare bence kullanilmaz Turkiye icin. Genişletmek için tıkla... Tank kullanılacağı zaman neredeyse başka seçenek olmadığı için ve Mobile Warfare tanklar için bir nimet olduğu için, mecburen o yoldan gidiyorum ben şahsen. Tankların organizasyonunu vesaire Mobile Warfare olmadan düzeltmek imkansız oluyor.
509918 dedi: Turkiye'nin mobilizasyonu baya uzun suruyor. Mobile Warfare bence kullanilmaz Turkiye icin. Genişletmek için tıkla... Tank kullanılacağı zaman neredeyse başka seçenek olmadığı için ve Mobile Warfare tanklar için bir nimet olduğu için, mecburen o yoldan gidiyorum ben şahsen. Tankların organizasyonunu vesaire Mobile Warfare olmadan düzeltmek imkansız oluyor.
agaparator Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 1 Ağustos 2022 #6 Superior Firepower gidilebilir.