kuzey12345 Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar HOI4'te Türkiye olarak Hatay'ı almak istiyorum nasıl yapabilirim?
Q QwertPasha Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 911 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #2 kuzey12345 dedi: Merhaba arkadaşlar HOI4'te Türkiye olarak Hatay'ı almak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Focuslardan alabiliyorsun diye biliyorum ama DLC olmadan var mı emin değilim ama focusdan alabilirsin ya da savaşarak ama focusu vardır.
kuzey12345 dedi: Merhaba arkadaşlar HOI4'te Türkiye olarak Hatay'ı almak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Focuslardan alabiliyorsun diye biliyorum ama DLC olmadan var mı emin değilim ama focusdan alabilirsin ya da savaşarak ama focusu vardır.
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.700 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #3 Bazı modlarda sınır çatışması ile alabiliyordun. Üstteki arkadaşın dediği gibi DLC focusunda da var Hatay Meselesi.
Bazı modlarda sınır çatışması ile alabiliyordun. Üstteki arkadaşın dediği gibi DLC focusunda da var Hatay Meselesi.
bxtuhqn Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 115 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #4 kuzey12345 dedi: Merhaba arkadaşlar HOI4'te Türkiye olarak Hatay'ı almak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Battle for the Bosporus DLC'si gerekiyor sanırım.
kuzey12345 dedi: Merhaba arkadaşlar HOI4'te Türkiye olarak Hatay'ı almak istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Battle for the Bosporus DLC'si gerekiyor sanırım.
kuzey12345 Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #5 SpeeQ dedi: Bazı modlarda sınır çatışması ile alabiliyordun. Üstteki arkadaşın dediği gibi DLC focusunda da var Hatay Meselesi. Genişletmek için tıkla... Yok dlc değil normal oynarkende Türkiye hatayı almistit
SpeeQ dedi: Bazı modlarda sınır çatışması ile alabiliyordun. Üstteki arkadaşın dediği gibi DLC focusunda da var Hatay Meselesi. Genişletmek için tıkla... Yok dlc değil normal oynarkende Türkiye hatayı almistit