ErenCungusten Femtopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 10 28 Kasım 2023 #1 Merhaba, geçen hafta HOI4 aldım (Microsoft storedan) ama nasıl mod indireceğim bilmiyorum. İnternette modlar var fakat indirdikten sonra ne yapacağım bilmiyorum. Amacım Millennium Dawn indirmek. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2023
Merhaba, geçen hafta HOI4 aldım (Microsoft storedan) ama nasıl mod indireceğim bilmiyorum. İnternette modlar var fakat indirdikten sonra ne yapacağım bilmiyorum. Amacım Millennium Dawn indirmek.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #2 Çözüldü: HOI4 modu nasıl yapılır? burada rehberi var.
ErenCungusten Femtopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 10 29 Kasım 2023 #3 iUgur dedi: Çözüldü: HOI4 modu nasıl yapılır? burada rehberi var. Genişletmek için tıkla... Yok bulamadım. Microsoft hoi4 için mod yükleneceği yazmıyor
iUgur dedi: Çözüldü: HOI4 modu nasıl yapılır? burada rehberi var. Genişletmek için tıkla... Yok bulamadım. Microsoft hoi4 için mod yükleneceği yazmıyor
onryo Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 33 30 Kasım 2023 #4 Hocam HOI4 modlarına Steam atölyesi üzerinden ulaşabilirsin.
A Ahmet Hüseyin Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #5 onryo dedi: Hocam HOI4 modlarına Steam atölyesi üzerinden ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... hacı nasıl indiricem bilmiyorum çünkü microsofttan indirdim
onryo dedi: Hocam HOI4 modlarına Steam atölyesi üzerinden ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... hacı nasıl indiricem bilmiyorum çünkü microsofttan indirdim