Rtx3O6O Femtopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #1 Oyunda yeniyim, biraz tank ve endüstri bastım, sivil fabrikada geliştirdim. Son durum bu. Polonya'ya saldırmayı düşünüyorum. Piyade silahları olarak geliştirdim, top tüfek vesaire.
Oyunda yeniyim, biraz tank ve endüstri bastım, sivil fabrikada geliştirdim. Son durum bu. Polonya'ya saldırmayı düşünüyorum. Piyade silahları olarak geliştirdim, top tüfek vesaire.
HOI4Sefiri Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 80 Çözümler 3 17 Ağustos 2023 #2 Anchluss odağını tamamlamanızı öneririm ve Çekoslavakya odaklarını yapıp ondan sonra polonyaya saldırmanızı öneririm.
Anchluss odağını tamamlamanızı öneririm ve Çekoslavakya odaklarını yapıp ondan sonra polonyaya saldırmanızı öneririm.
ardr Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #3 Rtx3O6O dedi: Oyunda yeniyim, biraz tank ve endüstri bastım, sivil fabrikada geliştirdim. Son durum bu. Polonya'ya saldırmayı düşünüyorum. Eki Görüntüle 1905798 Piyade silahları olarak geliştirdim, top tüfek vesaire. Genişletmek için tıkla... Hocam bu oyun biraz zor ama alışırsınız. Bu oyunda bir yere direk saldımak filan yapamasızı yenlirsiniz bu oyun böyle bir oyun değil. YouTube'da rehber Video'ları var onu bol bol izleyin ve bol bol oynayın.
Rtx3O6O dedi: Oyunda yeniyim, biraz tank ve endüstri bastım, sivil fabrikada geliştirdim. Son durum bu. Polonya'ya saldırmayı düşünüyorum. Eki Görüntüle 1905798 Piyade silahları olarak geliştirdim, top tüfek vesaire. Genişletmek için tıkla... Hocam bu oyun biraz zor ama alışırsınız. Bu oyunda bir yere direk saldımak filan yapamasızı yenlirsiniz bu oyun böyle bir oyun değil. YouTube'da rehber Video'ları var onu bol bol izleyin ve bol bol oynayın.
Eren133 Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #4 O ne öyle hocam sakın savaşa mavaşa girmeyin birliklerin düzenini atar mısınız çok az geldi ben 5 tane 24 ile savaşa giriyordum. Focusları tamamlamamışsınız Almanya rehberi izleyin bence.
O ne öyle hocam sakın savaşa mavaşa girmeyin birliklerin düzenini atar mısınız çok az geldi ben 5 tane 24 ile savaşa giriyordum. Focusları tamamlamamışsınız Almanya rehberi izleyin bence.
Rtx3O6O Femtopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #5 Eren133 dedi: O ne öyle hocam sakın savaşa mavaşa girmeyin birliklerin düzenini atar mısınız çok az geldi ben 5 tane 24 ile savaşa giriyordum. Focusları tamamlamamışsınız Almanya rehberi izleyin bence. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle 5 / 24 asker basıyorum 3 general nerdeyse 24 2 general 18.
Eren133 dedi: O ne öyle hocam sakın savaşa mavaşa girmeyin birliklerin düzenini atar mısınız çok az geldi ben 5 tane 24 ile savaşa giriyordum. Focusları tamamlamamışsınız Almanya rehberi izleyin bence. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle 5 / 24 asker basıyorum 3 general nerdeyse 24 2 general 18.
ardr Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #6 Eren133 dedi: O ne öyle hocam sakın savaşa mavaşa girmeyin birliklerin düzenini atar mısınız çok az geldi ben 5 tane 24 ile savaşa giriyordum. Focusları tamamlamamışsınız Almanya rehberi izleyin bence. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda yeni olur öyle şeyler zamanla düzeltir. Rtx3O6O dedi: Bende de öyle 5 / 24 asker basıyorum 3 general neredeyse 24 2 general 18. Genişletmek için tıkla... Hocam bu oyunda saat çok önemli bir 100 Saat'de alışırsınız yavaş yavaş.
Eren133 dedi: O ne öyle hocam sakın savaşa mavaşa girmeyin birliklerin düzenini atar mısınız çok az geldi ben 5 tane 24 ile savaşa giriyordum. Focusları tamamlamamışsınız Almanya rehberi izleyin bence. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda yeni olur öyle şeyler zamanla düzeltir. Rtx3O6O dedi: Bende de öyle 5 / 24 asker basıyorum 3 general neredeyse 24 2 general 18. Genişletmek için tıkla... Hocam bu oyunda saat çok önemli bir 100 Saat'de alışırsınız yavaş yavaş.
Rtx3O6O Femtopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #7 ardr dedi: Hocam oyunda yeni olur öyle şeyler zamanla düzeltir. Hocam bu oyunda saat çok önemli bir 100 Saat'de alışırsınız yavaş yavaş. Genişletmek için tıkla... 2-3 kere oynadım ya da oynamadım. Birinde Türkiye oldum Yunan'lar Karsa geldi. Alman oldum Çekoslavakya içimden geçti. En iyi kayıtım bu şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2023
ardr dedi: Hocam oyunda yeni olur öyle şeyler zamanla düzeltir. Hocam bu oyunda saat çok önemli bir 100 Saat'de alışırsınız yavaş yavaş. Genişletmek için tıkla... 2-3 kere oynadım ya da oynamadım. Birinde Türkiye oldum Yunan'lar Karsa geldi. Alman oldum Çekoslavakya içimden geçti. En iyi kayıtım bu şu an.
ardr Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #8 Rtx3O6O dedi: 2 3 kere oynadım ya da oynamadım birinde Türkiye oldum Yunan'lar karsa geldi alman oldum çekoslavakya içimden geçti en iyi savem bu şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam zamanla alışcaksınız eskiden bende öyleydim.
Rtx3O6O dedi: 2 3 kere oynadım ya da oynamadım birinde Türkiye oldum Yunan'lar karsa geldi alman oldum çekoslavakya içimden geçti en iyi savem bu şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam zamanla alışcaksınız eskiden bende öyleydim.
Chester Bennington Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 263 17 Ağustos 2023 #9 YouTube'de Maxmarine kanalının rehberlerini izlerseniz oyuna iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.
Eren133 Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #10 Rtx3O6O dedi: 2-3 kere oynadım ya da oynamadım. Birinde Türkiye oldum Yunan'lar Karsa geldi. Alman oldum Çekoslavakya içimden geçti. En iyi kayıtım bu şu an. Genişletmek için tıkla... Tarihsel AI'yı açtınız mı?
Rtx3O6O dedi: 2-3 kere oynadım ya da oynamadım. Birinde Türkiye oldum Yunan'lar Karsa geldi. Alman oldum Çekoslavakya içimden geçti. En iyi kayıtım bu şu an. Genişletmek için tıkla... Tarihsel AI'yı açtınız mı?