Bontonus Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO H610M- i5-12400 16GB RAM 1 TB SSD ZOTAC GeForce RTX 3060 12GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2024 #1 Ne yapmam gerek? Bulgaristan'a savaş açayım dedim bağımsızlığını destekleyen ülke ing vardı ben de savaşa katılmaz diye girdim onlar da bana girdi. Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2024-12-02 saat 22.26.21_179aca93.jpg 364,8 KB · Görüntüleme: 99 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2024
Ne yapmam gerek? Bulgaristan'a savaş açayım dedim bağımsızlığını destekleyen ülke ing vardı ben de savaşa katılmaz diye girdim onlar da bana girdi.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.130 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #2 Bulgar sınırına saldırmayın orada biraz asker bırakıp çoğu askerlerinizi güneye çekin zaten Sovyet'te gelmiş rahat alırsınız güneyi. Artı 0 Eksi
Bulgar sınırına saldırmayın orada biraz asker bırakıp çoğu askerlerinizi güneye çekin zaten Sovyet'te gelmiş rahat alırsınız güneyi.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.088 Çözümler 25 2 Aralık 2024 #3 Bontonus dedi: Ne yapmam gerek? Bulgaristan'a savaş açayım dedim bağımsızlığını destekleyen ülke ing vardı ben de savaşa katılmaz diye girdim onlar da bana girdi. Genişletmek için tıkla... Fransa içinden geçmiş senin bu oyunu kurtarmak için maxmarine falan olman lazım. Artı 0 Eksi
Bontonus dedi: Ne yapmam gerek? Bulgaristan'a savaş açayım dedim bağımsızlığını destekleyen ülke ing vardı ben de savaşa katılmaz diye girdim onlar da bana girdi. Genişletmek için tıkla... Fransa içinden geçmiş senin bu oyunu kurtarmak için maxmarine falan olman lazım.
CaptainKirk Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #4 Bontonus dedi: Ne yapmam gerek? Bulgaristan'a savaş açayım dedim bağımsızlığını destekleyen ülke ing vardı ben de savaşa katılmaz diye girdim onlar da bana girdi. Genişletmek için tıkla... Oğlum ülke elden gitmiş zaten Türkiye sosyalist cumhuriyeti ne ahahahah. Artı 0 Eksi
Bontonus dedi: Ne yapmam gerek? Bulgaristan'a savaş açayım dedim bağımsızlığını destekleyen ülke ing vardı ben de savaşa katılmaz diye girdim onlar da bana girdi. Genişletmek için tıkla... Oğlum ülke elden gitmiş zaten Türkiye sosyalist cumhuriyeti ne ahahahah.
I ihsan_ Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 201 2 Aralık 2024 #5 Bu ülkeyi Atatürk bile kurtaramaz. Ne yaptın olum ülkeye Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.130 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #6 SiyahiBeyfendi dedi: Fransa içinden geçmiş senin bu oyunu kurtarmak için maxmarine falan olman lazım. Genişletmek için tıkla... CaptainKirk dedi: Oğlum ülke elden gitmiş zaten Türkiye sosyalist cumhuriyeti ne ahahahah. Genişletmek için tıkla... ihsan_ dedi: Bu ülkeyi Atatürk bile kurtaramaz. Ne yaptın olum ülkeye Genişletmek için tıkla... Demeyin öyle. "Umutsuz durum yoktur Umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” -Mustafa Kemal Atatürk. Artı 0 Eksi
SiyahiBeyfendi dedi: Fransa içinden geçmiş senin bu oyunu kurtarmak için maxmarine falan olman lazım. Genişletmek için tıkla... CaptainKirk dedi: Oğlum ülke elden gitmiş zaten Türkiye sosyalist cumhuriyeti ne ahahahah. Genişletmek için tıkla... ihsan_ dedi: Bu ülkeyi Atatürk bile kurtaramaz. Ne yaptın olum ülkeye Genişletmek için tıkla... Demeyin öyle. "Umutsuz durum yoktur Umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” -Mustafa Kemal Atatürk.
I ihsan_ Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 201 2 Aralık 2024 #7 YüzbaşıJohnPrice dedi: Demeyin öyle. "umutsuz durum yoktur umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” -Mustafa Kemal Atatürk. Genişletmek için tıkla... Ulan ülkenin ... sına koymuşsun. Hala umutsuz insanlar vardır diyorsun DD git yeni save aç Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Demeyin öyle. "umutsuz durum yoktur umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” -Mustafa Kemal Atatürk. Genişletmek için tıkla... Ulan ülkenin ... sına koymuşsun. Hala umutsuz insanlar vardır diyorsun DD git yeni save aç
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.130 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #8 ihsan_ dedi: Ulan ülkenin... Sına koymuşsun. Hala umutsuz insanlar vardır diyorsun DD git yeni save aç Genişletmek için tıkla... Save benim değil ve gayet kurtarılabilir bir durumda ülke. Artı 0 Eksi
ihsan_ dedi: Ulan ülkenin... Sına koymuşsun. Hala umutsuz insanlar vardır diyorsun DD git yeni save aç Genişletmek için tıkla... Save benim değil ve gayet kurtarılabilir bir durumda ülke.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #9 Kominist pathde war goal var mı bilmiyorum fakat bu tip durumlar için erkenden komünist olup justification yapmak lazım, makulen yunan ve bulgara aynı anda. Bu saveden hayır gelmez reload at derim. Artı 0 Eksi
Kominist pathde war goal var mı bilmiyorum fakat bu tip durumlar için erkenden komünist olup justification yapmak lazım, makulen yunan ve bulgara aynı anda. Bu saveden hayır gelmez reload at derim.
I ihsan_ Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 201 2 Aralık 2024 #10 YüzbaşıJohnPrice dedi: Save benim değil ve gayet kurtarılabilir bir durumda ülke. Genişletmek için tıkla... Doğru, zaten kurtarılabilir bir ülke de bu adam bunu yapamaz. Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Save benim değil ve gayet kurtarılabilir bir durumda ülke. Genişletmek için tıkla... Doğru, zaten kurtarılabilir bir ülke de bu adam bunu yapamaz.