HOI4'ü nasıl öğrenebilirim?

Kastor

Hectopat
Yer
12. yüzyıldaki Şam
Arkadaşlar bana şu oyunu öğrenebileceğim bir video söyler misiniz? Oyunu indirimlerden aldım Osmanlıyı tekrardan kurarım falan diye. Karma karışık bir oyun.

Arkadaşlar bana şu oyunu öğrenebileceğim bir video söyler misiniz? Oyunu indirimlerden aldım Osmanlıyı tekrardan kurarım falan diye. Karma karışık bir oyun.
Şahsen ben kendi kendime öğrendim benim için daha zevkli oldu fakat YouTube da öğretici videolar var bakabilirsin

Arkadaşlar bana şu oyunu öğrenebileceğim bir video söyler misiniz? Oyunu indirimlerden aldım osmanlıyı tekrardan kurarım falan diye. Karmakarışık bir oyun.

1 Saat 5 dklık bir HOI4 öğretici vardı YouTube'da. Oyunu onu atlamadan izleyerek öğrenmiştim. Çok faydalı bir video ararsan bulursun sanırım. Oyun sarıyor fakat çok sık oynamamanı öneririm çünkü artık bir süreden sonra monotonlaşıyor oyun.

Gerçekten büyük hevesle satın almıştım geçenlerde. Birçok videosuna baktım ama öğrenemedim. Oynamaya çalıştım, başaramadık abi.
Hızlı öğreniyorsan birkaç videodan sonra oyuna başla. Zamanla öğrenirsin. Kolay değil vallahi. Başarılar.

Bence hiç video falan izleme. Benim kafamı karıştırıyorlar. Ben kurcalayarak öğrendim. Sonra Şuvaka izleyerek bilgilerimi pekiştirdim. Onlar ne yapıyor bende onları denedim. Oyunu sorguladım, sonrasında çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…