Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 6 Ağustos 2022 #21 saintcatey dedi: Dayınız sizleri kandırmış oraya gelmek istemeyin veya para istemeyin diye. Genişletmek için tıkla... Ama ben zaten Hollanda vatandaşıyım .
saintcatey dedi: Dayınız sizleri kandırmış oraya gelmek istemeyin veya para istemeyin diye. Genişletmek için tıkla... Ama ben zaten Hollanda vatandaşıyım .
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 6 Ağustos 2022 #22 Almanya'ya gidip @Park Müdürü Benson @Umut Nas @391969'ya 10 poşet alman çikolatası getirmek isterim.
Almanya'ya gidip @Park Müdürü Benson @Umut Nas @391969'ya 10 poşet alman çikolatası getirmek isterim.
Song Of The AngryMan Centipat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #23 saintcatey dedi: Dayınız sizleri kandırmış oraya gelmek istemeyin veya para istemeyin diye. Genişletmek için tıkla... En sevmediğim insan tipi kendi lüks yaşamından feragat etmemek için başkasının hayatında etkisi olanlar kısaca gurbetçiler.
saintcatey dedi: Dayınız sizleri kandırmış oraya gelmek istemeyin veya para istemeyin diye. Genişletmek için tıkla... En sevmediğim insan tipi kendi lüks yaşamından feragat etmemek için başkasının hayatında etkisi olanlar kısaca gurbetçiler.
saintcatey Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #24 Saqot dedi: Ama ben zaten Hollanda vatandaşıyım . Genişletmek için tıkla... Ben de annem sayesinde Yunan vatandaşıyım İngiltere de yaşadım uzun süre.
Saqot dedi: Ama ben zaten Hollanda vatandaşıyım . Genişletmek için tıkla... Ben de annem sayesinde Yunan vatandaşıyım İngiltere de yaşadım uzun süre.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 6 Ağustos 2022 #25 Grönland en iyisi aslanım.
saintcatey Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #26 Song Of The AngryMan dedi: En sevmediğim insan tipi kendi lüks yaşamından feragat etmemek için başkasının hayatında etkisi olanlar kısaca gurbetçiler. Genişletmek için tıkla... Sonradan görme insanlar bunlar benim ablamda öyle bir insan maalesefm.
Song Of The AngryMan dedi: En sevmediğim insan tipi kendi lüks yaşamından feragat etmemek için başkasının hayatında etkisi olanlar kısaca gurbetçiler. Genişletmek için tıkla... Sonradan görme insanlar bunlar benim ablamda öyle bir insan maalesefm.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 6 Ağustos 2022 #27 Saqot dedi: Onlarınki 2000 Euro. Ondan galiba. Genişletmek için tıkla... Villada yaşamasınlar o zaman. Hollanda.
Saqot dedi: Onlarınki 2000 Euro. Ondan galiba. Genişletmek için tıkla... Villada yaşamasınlar o zaman. Hollanda.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 6 Ağustos 2022 #28 saintcatey dedi: Ben de annem sayesinde Yunan vatandaşıyım İngiltere de yaşadım uzun süre. Genişletmek için tıkla... İngiltere'ye gitmek istiyorum açıkçası hatta yaşamak sizce nasıl bir yer?
saintcatey dedi: Ben de annem sayesinde Yunan vatandaşıyım İngiltere de yaşadım uzun süre. Genişletmek için tıkla... İngiltere'ye gitmek istiyorum açıkçası hatta yaşamak sizce nasıl bir yer?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.572 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #29 XEfe.Bey dedi: Almanya'ya gidip @Park Müdürü Benson @Umut Nas @391969'ya 10 poşet alman çikolatası getirmek isterim. Genişletmek için tıkla... Gel ben sana alman çikolatası veririm
XEfe.Bey dedi: Almanya'ya gidip @Park Müdürü Benson @Umut Nas @391969'ya 10 poşet alman çikolatası getirmek isterim. Genişletmek için tıkla... Gel ben sana alman çikolatası veririm
Song Of The AngryMan Centipat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #30 Millet burada hangi ülkeye gitceğini tartışsın bende A2 Almanca öğrenip havalimanında çalışmak için başvurayım. Coğrafya kaderdir.
Millet burada hangi ülkeye gitceğini tartışsın bende A2 Almanca öğrenip havalimanında çalışmak için başvurayım. Coğrafya kaderdir.