Yusuf Suat Polat Kilopat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2014 #1 İyi günler arkadaşlar, Noel tatilinde Hollanda'dan amcam gelecek ve ben bir Playstation 3 getirtmek istiyorum. Yurtdışında güvenilir Mediamarkt.nl gibi mağazalar bilen varsa yardım edebilir mi ?
İyi günler arkadaşlar, Noel tatilinde Hollanda'dan amcam gelecek ve ben bir Playstation 3 getirtmek istiyorum. Yurtdışında güvenilir Mediamarkt.nl gibi mağazalar bilen varsa yardım edebilir mi ?
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Kasım 2014 #2 Merhabalar Media Martk gayet güvenilir bir marka. Ki Hollanda'da bulunan teknoloji mağazalarına ilişkin arama yaptığımda direk çıkıyor.
Merhabalar Media Martk gayet güvenilir bir marka. Ki Hollanda'da bulunan teknoloji mağazalarına ilişkin arama yaptığımda direk çıkıyor.
Yusuf Suat Polat Kilopat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2014 #3 Zaten ilk oraya baktım fakat varsa daha ucuz fiyatlarda bir de oraya baksam diye düşünmüştüm sağolun yine de.
Zaten ilk oraya baktım fakat varsa daha ucuz fiyatlarda bir de oraya baksam diye düşünmüştüm sağolun yine de.