yagizbakirci Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 Ablam Hollanda ve Türkiye vatandaşı. Hollanda'dan PS5 getirteceğim. Her hangi bir vergilendirme vs. sorun yaşar mıyım?
Ablam Hollanda ve Türkiye vatandaşı. Hollanda'dan PS5 getirteceğim. Her hangi bir vergilendirme vs. sorun yaşar mıyım?
melandre Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #2 yagizbakirci dedi: Ablam Hollanda ve Türkiye vatandaşı. Hollanda'dan PS5 getirteceğim. Her hangi bir vergilendirme vs. sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... bana da getirtebilir misin hocam? Vergi v.s haricinde ablan TL olarak ne kadara alacak ?
yagizbakirci dedi: Ablam Hollanda ve Türkiye vatandaşı. Hollanda'dan PS5 getirteceğim. Her hangi bir vergilendirme vs. sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... bana da getirtebilir misin hocam? Vergi v.s haricinde ablan TL olarak ne kadara alacak ?
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 7 Ocak 2024 #3 Getirirsin hatta tax-free olayından yararlanırsan vergi iadesi bile alırsın, orada aldığından daha da ucuza getirmiş olursun.
Getirirsin hatta tax-free olayından yararlanırsan vergi iadesi bile alırsın, orada aldığından daha da ucuza getirmiş olursun.
yagizbakirci Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #4 170981 dedi: Getirirsin hatta tax-free olayından yararlanırsan vergi iadesi bile alırsın, orada aldığından daha da ucuza getirmiş olursun. Genişletmek için tıkla... Türkiye'ye geldiğinde gümrük vergilendirmeye tabi tutar mı?
170981 dedi: Getirirsin hatta tax-free olayından yararlanırsan vergi iadesi bile alırsın, orada aldığından daha da ucuza getirmiş olursun. Genişletmek için tıkla... Türkiye'ye geldiğinde gümrük vergilendirmeye tabi tutar mı?
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 7 Ocak 2024 #5 yagizbakirci dedi: Türkiye'ye geldiğinde gümrük vergilendirmeye tabi tutar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır neden tutsun ? Sen ticari bir işlem yapmıyorsun şahsın için ürün almışsın yanında getiriyorsun sadece.
yagizbakirci dedi: Türkiye'ye geldiğinde gümrük vergilendirmeye tabi tutar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır neden tutsun ? Sen ticari bir işlem yapmıyorsun şahsın için ürün almışsın yanında getiriyorsun sadece.
yagizbakirci Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #6 170981 dedi: Hayır neden tutsun? Sen ticari bir işlem yapmıyorsun şahsın için ürün almışsın yanında getiriyorsun sadece. Genişletmek için tıkla... Kutu ile mi getirtmeliyim yoksa kutudan çıkartmasına gerek var mı? Pek anlamıyorum sen anlayan bir abimize benziyorsun. melandre dedi: bana da getirtebilir misin hocam? Vergi v.s haricinde ablan TL olarak ne kadara alacak ? Genişletmek için tıkla... 450 euro'ya denk geliyor.
170981 dedi: Hayır neden tutsun? Sen ticari bir işlem yapmıyorsun şahsın için ürün almışsın yanında getiriyorsun sadece. Genişletmek için tıkla... Kutu ile mi getirtmeliyim yoksa kutudan çıkartmasına gerek var mı? Pek anlamıyorum sen anlayan bir abimize benziyorsun. melandre dedi: bana da getirtebilir misin hocam? Vergi v.s haricinde ablan TL olarak ne kadara alacak ? Genişletmek için tıkla... 450 euro'ya denk geliyor.
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 7 Ocak 2024 #7 yagizbakirci dedi: Kutu ile mi getirtmeliyim yoksa kutudan çıkartmasına gerek var mı? Pek anlamıyorum sen anlayan bir abimize benziyorsun. 450 euro'ya denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Tax-free almak istiyorsanız tax-free anlaşması olan mağazadan ürünü alıp kapalı kutu olarak havalimanındaki tax-free bürosunda götürmeniz gerekmekte.
yagizbakirci dedi: Kutu ile mi getirtmeliyim yoksa kutudan çıkartmasına gerek var mı? Pek anlamıyorum sen anlayan bir abimize benziyorsun. 450 euro'ya denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Tax-free almak istiyorsanız tax-free anlaşması olan mağazadan ürünü alıp kapalı kutu olarak havalimanındaki tax-free bürosunda götürmeniz gerekmekte.