2 217146 Hectopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 802 Makaleler 7 Çözümler 6 7 Mart 2021 #11 Leonidas0x dedi: Yani valize koyup direkt getirebilir kimse bir şey diyemez diğmi bu benim şahsi eşyam dese yine kimse bir şey diyemez değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Sorduklarında tanıdığıma getirdim tarzında şeyler demesinler zaten. Eğer sorulursada kendime getirdim derler sorun olmaz.
Leonidas0x dedi: Yani valize koyup direkt getirebilir kimse bir şey diyemez diğmi bu benim şahsi eşyam dese yine kimse bir şey diyemez değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Sorduklarında tanıdığıma getirdim tarzında şeyler demesinler zaten. Eğer sorulursada kendime getirdim derler sorun olmaz.
L Leonidas0x Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #12 217146 dedi: Evet. Sorduklarında tanıdığıma getirdim tarzında şeyler demesinler zaten. Eğer sorulursada kendime getirdim derler sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorularıma cevap buldum çok teşekkürler.
217146 dedi: Evet. Sorduklarında tanıdığıma getirdim tarzında şeyler demesinler zaten. Eğer sorulursada kendime getirdim derler sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorularıma cevap buldum çok teşekkürler.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 7 Mart 2021 #13 217146 dedi: Öyle birşey yok. Tam bir şehir efsanesi bu bende öyle sanıyordum ama alakası yokmuş. İsterse faturası üstünde olsun. Yönetmelikte vergi konusunda birşey yok. Genişletmek için tıkla... Kutuyla getirirseniz vergi alıyorlar hocam hiç açılmamış ise.Öyle değilsede riske atmaya gerek yok. Leonidas0x dedi: Tamamdır sorularıma cevap buldum çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Siz yinede kutudan çıkartın.
217146 dedi: Öyle birşey yok. Tam bir şehir efsanesi bu bende öyle sanıyordum ama alakası yokmuş. İsterse faturası üstünde olsun. Yönetmelikte vergi konusunda birşey yok. Genişletmek için tıkla... Kutuyla getirirseniz vergi alıyorlar hocam hiç açılmamış ise.Öyle değilsede riske atmaya gerek yok. Leonidas0x dedi: Tamamdır sorularıma cevap buldum çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Siz yinede kutudan çıkartın.
2 217146 Hectopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 802 Makaleler 7 Çözümler 6 7 Mart 2021 #14 Xcylde dedi: Kutuyla getirirseniz vergi alıyorlar hocam hiç açılmamış ise. Genişletmek için tıkla... Yönetmelikte böyle mi yazıyor? Hocam gümrük memuru sizce bu kadar düşünemiyor mu? Zaten yurtdışı içi farketmez uçuşlarda herkes gümrüğe çağrılmaz.
Xcylde dedi: Kutuyla getirirseniz vergi alıyorlar hocam hiç açılmamış ise. Genişletmek için tıkla... Yönetmelikte böyle mi yazıyor? Hocam gümrük memuru sizce bu kadar düşünemiyor mu? Zaten yurtdışı içi farketmez uçuşlarda herkes gümrüğe çağrılmaz.