Hollanda'dan vatandaşlık için hak talep edebilir miyim?

Vatandaş olursa ona mülteci diyenlerden hiçbir farkı olmayacak. Hem eminim ki Hollanda'nın nüfusunun çok büyük bir kısmı göç ederek oraya gelmiştir.

Hocam bende başvurabilirsiniz diye biliyorum ama nasıl yapacaksınız bilemiyorum. Bir de Hollanda da bildiğim kadarı ile çok yüksek bir islamafobi var. Bir tane parti var aşırı derece Müslüman düşmanı bir ara Suriyeli bir çocuğun evini göstericiler ile taciz etmişti. Bunları size anlatma nedenim Hollanda'nın küçük bir yer olması.
Yok böyle bir şey.

Hocam onların bakış açısına göre değerlendirmişdir arkadaş. Orta Doğu'da savaşıyoruz vs siyasi sorunlar da var ya bu yüzden dışlanma söz konusu olabilir bu yüzden de insan söylerken çekilebilir.

Cevaplarınız için teşekkür ederim, artık çok umudum kalmadı bu ülkedeki geleceğim için, o yüzden her yolu deniyorum.

Şu avrupada yaşam zor, ırkçılık var falan filan söyleyenlere inanmayın, çalışan ve işini iyi yapan insanlara her yerde saygı var sen adamların ülkesinin ekonomisine katkı yapıyorsun. Bak mesela geçen şu Amerikada uber yapan arkadaşı izledim bir çok kişi tanır belki gitmiş Part-time askerlik mukavelesi imzalamış. Askeri üniformada onu gören her amerikalı saygı duyup bir şey ısmarlamaya çalışmış üstelik yabancı uyrukluysanız bu saygı daha fazla oluyor.

ABD bir ırk ve kültür devleti değildir. Birleşik devletler diyorsun ve burada ırkçılık yapamaz zaten. Orada para ile işler yürüyor, o kadar zenginlik ve umursamazlık var ki para için asker olanlara minnet duyuyorlar. ABD'de olabilirsen kral olursun, Avrupa'da fakir göçmen olursun.

En kapitalist yerde nasıl kral oluyorlar Paran yoksa her yerde eziksin.

Ne yaşayabilir ki hocam orada hak var, hukuk var, nizam var, medeniyet var. En fazla ev tutarken Türk olduğu için biraz sıkıntı çeker, dışarıda da arkadaş bulmakta biraz zorlanır. Siz de öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki Türkleri zorla köle yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…