Hollow Knight ilerlemesini Steam'e aktarmak

yMaxeuss

Hectopat
Daha fazla  
Xbox Game Pass'de hollow Knight var ve oyunu yaklasik 20 saat oynadim fakat tam bitmedi ve Game Pass'in bitmesine de az kaldi. Steam'den oyunu alsam ilerlemesini aktarabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox Game Pass'de hollow Knight var ve oyunu yaklasik 20 saat oynadim fakat tam bitmedi ve Game Pass'in bitmesine de az kaldi. Steam'den oyunu alsam ilerlemesini aktarabilir miyim?

Oyunun Xbox'ta kurulu olduğu yerde Save dosyası olması gerekli, oradaki tüm dosyaları kopyalayıp Steam'de kurulu olan Save kısmına atın.

Windows aramasına %AppData% yazıpgelen klasörde \LocalLow\Team Cherry\Hollow Knight yolunu izleyerek oyunun save klasörünü açmış olacaksın. Buradaki belgeleri kopyalayıp bir yere yapıştır ve sakla. Oyunu kaldırıp Steam'den tekrar oyunu indirip bu dosyaları aynı yere kopyalarsan istediğini yapabilirsin. Başka forumlardan baktığımda çözüm bu şekilde belirtilmiş. Steam de direkt aynı klasörü kullanacaktır ancak savelerini silebilir belki en garantisi bu şekilde. Birebir aynı işlem olmasa da bu videoyu izleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hollow Knight klasörü içerisinde Save'i ne diye kayıt ettiyseniz öyle yazması gerekiyor. Onu atacaksanız hocam.

Peki savedeki başarımlar geliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…