Xbox Game Pass'de hollow Knight var ve oyunu yaklasik 20 saat oynadim fakat tam bitmedi ve Game Pass'in bitmesine de az kaldi. Steam'den oyunu alsam ilerlemesini aktarabilir miyim?
Xbox Game Pass'de hollow Knight var ve oyunu yaklasik 20 saat oynadim fakat tam bitmedi ve Game Pass'in bitmesine de az kaldi. Steam'den oyunu alsam ilerlemesini aktarabilir miyim?
Windows aramasına %AppData% yazıpgelen klasörde \LocalLow\Team Cherry\Hollow Knight yolunu izleyerek oyunun save klasörünü açmış olacaksın. Buradaki belgeleri kopyalayıp bir yere yapıştır ve sakla. Oyunu kaldırıp Steam'den tekrar oyunu indirip bu dosyaları aynı yere kopyalarsan istediğini yapabilirsin. Başka forumlardan baktığımda çözüm bu şekilde belirtilmiş. Steam de direkt aynı klasörü kullanacaktır ancak savelerini silebilir belki en garantisi bu şekilde. Birebir aynı işlem olmasa da bu videoyu izleyebilirsin.