Orangutan Necmi Centipat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar roguelike türüne girmek istiyorum. Daha önce hiç bu türde oyun oynamadım. Genelde Total War ve Paradox serilerini oynadım. Bu türe şimdi girersem sıkılır mıyım? Bu 2 oyun başlangıç için iyi mi? Dead Cells var bende. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
Arkadaşlar roguelike türüne girmek istiyorum. Daha önce hiç bu türde oyun oynamadım. Genelde Total War ve Paradox serilerini oynadım. Bu türe şimdi girersem sıkılır mıyım? Bu 2 oyun başlangıç için iyi mi? Dead Cells var bende.
C Consil55 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 772 Çözümler 1 8 Temmuz 2024 #2 Tür aynı olsa da yapı olarak bambaşka oyunlar hocam. Kendiniz inceleyip karar verin.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 8 Temmuz 2024 #3 Türün en iyileri Hades, Dead Cells ve Hollow Knight zaten. Bence Hades den başla. Hem hikayesi hem de oynanışı çok iyi.
Türün en iyileri Hades, Dead Cells ve Hollow Knight zaten. Bence Hades den başla. Hem hikayesi hem de oynanışı çok iyi.