Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #1 Hollow Knight 12 liraya düşmüş. Oyun güzel duruyor fakat oyun Dead Cells gibi öldüğünde her şey gidiyor mu yoksa daha çok Hades mantığında mı?
Hollow Knight 12 liraya düşmüş. Oyun güzel duruyor fakat oyun Dead Cells gibi öldüğünde her şey gidiyor mu yoksa daha çok Hades mantığında mı?
S Shindeiru Zeptopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 8 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Ekim 2022 #2 Bende yeni başladım öldüğünde herşey gitmiyor, şuan gördüğüm kadarıyla sadece en baştan başlatıyor belki de henüz birşey satın almadığımdandır..
Bende yeni başladım öldüğünde herşey gitmiyor, şuan gördüğüm kadarıyla sadece en baştan başlatıyor belki de henüz birşey satın almadığımdandır..
pokemonfantr Decapat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #3 Vorfell dedi: Hollow Knight 12 liraya düşmüş. Oyun güzel duruyor fakat oyun Dead Cells gibi öldüğünde her şey gidiyor mu yoksa daha çok Hades mantığında mı? Genişletmek için tıkla... Bank tarzı şeyler var onlar spawnpoint ölünce oradan başlıyorsun
Vorfell dedi: Hollow Knight 12 liraya düşmüş. Oyun güzel duruyor fakat oyun Dead Cells gibi öldüğünde her şey gidiyor mu yoksa daha çok Hades mantığında mı? Genişletmek için tıkla... Bank tarzı şeyler var onlar spawnpoint ölünce oradan başlıyorsun
F fakewarder Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #4 Vorfell dedi: Hollow Knight 12 liraya düşmüş. Oyun güzel duruyor fakat oyun Dead Cells gibi öldüğünde her şey gidiyor mu yoksa daha çok Hades mantığında mı? Genişletmek için tıkla... Dark Souls + 2D + karanlık atmosfer = hollow Knight sövüyorsun bir bölüm çok uzun. Sövmek istiyorsan oyna ben kafamı masaya vurdum kaç kere sonra sildim ama.
Vorfell dedi: Hollow Knight 12 liraya düşmüş. Oyun güzel duruyor fakat oyun Dead Cells gibi öldüğünde her şey gidiyor mu yoksa daha çok Hades mantığında mı? Genişletmek için tıkla... Dark Souls + 2D + karanlık atmosfer = hollow Knight sövüyorsun bir bölüm çok uzun. Sövmek istiyorsan oyna ben kafamı masaya vurdum kaç kere sonra sildim ama.