SoruSoranİnsan Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar şu pembe çicekleri nasıl aşabilirim? Zıplamaya çalışıyorum olmuyor, başka şeyler deniyorum olmuyor. Nasıl geçeceğim? Dosya Ekleri Hollow Knight 21.06.2023 16_59_52.png 2,1 MB · Görüntüleme: 42 Hollow Knight 21.06.2023 16_55_28.png 2,1 MB · Görüntüleme: 33
Arkadaşlar şu pembe çicekleri nasıl aşabilirim? Zıplamaya çalışıyorum olmuyor, başka şeyler deniyorum olmuyor. Nasıl geçeceğim?
Çözüm reptile 21 Haziran 2023 Üzerine atlayıp tam düşmeden önce çivi ile aşağı vurunca zıplayabilmeniz lazım demişler. Bir de video ekledim, belki daha anlaşılır olur diye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Üzerine atlayıp tam düşmeden önce çivi ile aşağı vurunca zıplayabilmeniz lazım demişler. Bir de video ekledim, belki daha anlaşılır olur diye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.460 Çözümler 775 21 Haziran 2023 #2 Üzerine atlayıp tam düşmeden önce çivi ile aşağı vurunca zıplayabilmeniz lazım demişler. Bir de video ekledim, belki daha anlaşılır olur diye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Üzerine atlayıp tam düşmeden önce çivi ile aşağı vurunca zıplayabilmeniz lazım demişler. Bir de video ekledim, belki daha anlaşılır olur diye. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et