Hollow Knight Silksong 4 Eylül'de çıkış yapacak!

Makaleler
2
Daha fazla  
Duyuru bitti ve 4 Eylül'de çıkış yapacak! Sonunda. İlk günden Game Pass'e gelecek oyun onu da ekleyeyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Gördüğüm en garip oyun çıkışı falan olabilir. Adamlar bi 5 yıl önce fragman atıp yok oldular sonra arada 3 5 saniye gösterdiler en son gelip tak diye 2 haftaya çıkıyoruz diye fragman attılar. Neyin nazını yaptılar bu kadar anlamış değilim.
Sonunda geliyor aşırı mutlu oldum ona, yaptıklarını anlamadım bundan sonrasında oyun adam akıllı olsun da gösterdikleri çok iyiydi bu arada gerisi fark etmez.

Gördüğüm en garip oyun çıkışı falan olabilir. Adamlar bi 5 yıl önce fragman atıp yok oldular sonra arada 3 5 saniye gösterdiler en son gelip tak diye 2 haftaya çıkıyoruz diye fragman attılar. Neyin nazını yaptılar bu kadar anlamış değilim.
Geç çıkmasının sebebini açıkladılar: Ekibin küçük olması, DLC olarak planlanıp sonrasında tam bir oyuna dönüşmesi ve oyunun mükemmel olmasını istemeleri.

Ön sipariş falan olacak mı veya fiyat bilgilendirmesi var mı? MENA bölgesinde insani fiyatlandırma olursa Steam'den alacağım o yüzden soruyorum.

Ön sipariş falan olacak mı veya fiyat bilgilendirmesi var mı? MENA bölgesinde insani fiyatlandırma olursa Steam'den alacağım o yüzden soruyorum.
Fiyatı henüz belli değil, yerel fiyatlandırma olur mu bilmiyorum. Ön siparişe açılmadı daha açılır mı emin değilim şurada 2 hafta kalmış.

Ön sipariş olmaz sanmıyorum. İlk oyunda yerel fiyat altında satılıyor ülkemizde, ilk oyun yurt dışında 15 dolar Valve ülkemiz de 7.5 dolar önerirken firma ülkemiz de 6 dolardan satıyor. Silksong da direk yerel fiyatlandırma olur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı