Gördüğüm en garip oyun çıkışı falan olabilir. Adamlar bi 5 yıl önce fragman atıp yok oldular sonra arada 3 5 saniye gösterdiler en son gelip tak diye 2 haftaya çıkıyoruz diye fragman attılar. Neyin nazını yaptılar bu kadar anlamış değilim.
Gördüğüm en garip oyun çıkışı falan olabilir. Adamlar bi 5 yıl önce fragman atıp yok oldular sonra arada 3 5 saniye gösterdiler en son gelip tak diye 2 haftaya çıkıyoruz diye fragman attılar. Neyin nazını yaptılar bu kadar anlamış değilim.
Sonunda geliyor aşırı mutlu oldum ona, yaptıklarını anlamadım bundan sonrasında oyun adam akıllı olsun da gösterdikleri çok iyiydi bu arada gerisi fark etmez.
Geç çıkmasının sebebini açıkladılar: Ekibin küçük olması, DLC olarak planlanıp sonrasında tam bir oyuna dönüşmesi ve oyunun mükemmel olmasını istemeleri.
Ön sipariş olmaz sanmıyorum. İlk oyunda yerel fiyat altında satılıyor ülkemizde, ilk oyun yurt dışında 15 dolar Valve ülkemiz de 7.5 dolar önerirken firma ülkemiz de 6 dolardan satıyor. Silksong da direk yerel fiyatlandırma olur diye düşünüyorum.