efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video karşıma çıktı ve ben de tam olarak bu yerdeyim fakat ben kırmızı çiçeklerin üstünden nasıl zıplandığını bilmiyorum. Hangi tuşlarla yapıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2025
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir video karşıma çıktı ve ben de tam olarak bu yerdeyim fakat ben kırmızı çiçeklerin üstünden nasıl zıplandığını bilmiyorum. Hangi tuşlarla yapıyor?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.945 Makaleler 2 Çözümler 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #2 Zıplayıp aşağı vuruyor, zıpla ve aşağıya doğru x bas. Ondan sonrası sadece tutturman gerekli ayarı, zor değil ama başta tutturamayabilirsin. Çift zıplamayı oyunun ilerleyen kısımlarında alacaksın. Artı 0 Eksi
Zıplayıp aşağı vuruyor, zıpla ve aşağıya doğru x bas. Ondan sonrası sadece tutturman gerekli ayarı, zor değil ama başta tutturamayabilirsin. Çift zıplamayı oyunun ilerleyen kısımlarında alacaksın.