@Arnyek evet kayıt dosyasının neyi ölçtüğünü biliyorum. Ama oyunu arkaya alıp takılmıyorum, 2 gün 10 saat oynadım yaklaşık bir diğer gün 6 saat 30 bile etmiyor.
Quick Resume ne oluyor tam olarak? Ondan olabilir herhalde dediğiniz gibi ise.
@Arnyek evet kayıt dosyasının neyi ölçtüğünü biliyorum. Ama oyunu arkaya alıp takılmıyorum, 2 gün 10 saat oynadım yaklaşık bir diğer gün 6 saat 30 bile etmiyor.
Quick Resume ne oluyor tam olarak? Ondan olabilir herhalde dediğiniz gibi ise.
Xbox Series S/X'e özel çoklu oyun durdurma teknolojisi hocam. Hangi platformda oynadığınızı bilmeden bundan bahsetmek biraz gereksiz argüman oldu hocam kusura bakmayın. PC tarafında böyle bir teknoloji yok ama oyun moduna girildiğinde oyunu kapatsanız bile arkada hibernate/sleep moduna alıyor hocam oyunu, sizin durumunuz o olablir.
@Arnyek Benim oyundaki kayıt 23.30 saat ama Xbox'da 44 saat oynadınız diyor. 44 saat harcamadım bir kere gün içinde kaç saat oynadığımı biliyorum o kadar etmiyor bile toplamı. Xbox yanlış mı gösteriyor acaba saati? Bir konuda gördüm oynama süresinizi paylaşmışsınız, sizde de öyle mi?
Merhaba, sorunum yukarıdaki gibidir. Xbox PC oyunu çok daha fazla saat oynamışım diye gösteriyor. Nasıl düzeltilir veya çözümü var mıdır? Ekran görüntülerini aşağıya bırakıyorum.