@Arnyek 3 saat oynadım, devam oyunu gibi ama ilk oyunu oynamadan oynanır mı ileride daha net belli olur. Çünkü farklı bir krallıkta geçiyor ve şu an önceki oyunla tek bağlantı Hornet.
@Arnyek 3 saat oynadım, devam oyunu gibi ama ilk oyunu oynamadan oynanır mı ileride daha net belli olur. Çünkü farklı bir krallıkta geçiyor ve şu an önceki oyunla tek bağlantı Hornet.
@Yutka46 Karakterin motivasyonunu anlamak için bence Silksong'un ilk oyundan sonra oynanması lazım hocam.
Hollow Knight evrenine ilk kez Silksongla giren birisinin tam anlamıyla zevk alacağını düşünmüyorum. Örneğin ben Hornet'i tanıdığım için bambaşka bir duyguyla oynuyorum.
7 senedir geliştirilen bir oyun, krallık yapıp acayip ucuz bir fiyata satıyorlar. Yetmiyormuş gibi yerel fiyatlandırma ile bedava oluyor. Korsan siteleri bile lütfen cracklemeyin diyorlar mümkünse. Gayet normal kötü hissetmeniz. 7 yıllık emeği hiçe atmak.
7 senedir geliştirilen bir oyun, krallık yapıp acayip ucuz bir fiyata satıyorlar. Yetmiyormuş gibi yerel fiyatlandırma ile bedava oluyor. Korsan siteleri bile lütfen cracklemeyin diyorlar mümkünse. Gayet normal kötü hissetmeniz. 7 yıllık emeği hiçe atmak.
Hocam burda arkadaşın bir suçu yok neden bu kadar yüklendiniz. Hata yapımcı ekipte, yerel fiyatlandırma yaptığından ve Microsoft Store da kuru uzun zamandır güncellemediği için 56 TL'den almış orijinal bir şekilde. Korsan değil paylaşımlı hesap değil.
Forumlarda elektronik bir ürün hatalı fiyat girince millet hemen üstüne atlıyor ve sonra satıcı hatalı fiyat maalesef gönderemiyoruz deyince adamlar hemen THH'ye başvuruyor. Burada 300 TL'lik bir oyundan bahsediyoruz abartı geldi bana tepkiniz.