4 tane değerlendirme olduğu için aşırı normal. Ha 100 verilecek bir oyun değil orası ayrı.
Kullanıcı puanları gayet normal.
dikkat dikkat!Twitter'da silksongist'ler adını verdiğim yeni bir grup ortaya çıktı. Silksong'a olumsuz eleştiri yapan birini gördüğünüzde, hemen altında 1-2 tane onlardan görmeniz çok olası. Bu tarikatın üyelerini tespit etmek kolay; ya kullanıcı adlarında ya da profil fotoğraflarında mutlaka silksong var. Eğer böyle biriyle karşılaşırsanız, mantıklı bir tartışma yapmayı beklemeyin.
Kamuoyuna duyurulur!
Haklısınız ağır fanatikleri var her oyunda olduğu gibi. Ama eleştiri yapanların da dediklerinin boş olduğu gerçeği değişmiyor. Öyle ki daha çıktığı gün hype sebebiyle oyuna sallayan bir ton eleman gördüm, bildiğin mobil oyun bu diyen bile var. Yine sırf hype sebebi ile direkt bu oyunu deneyen var mesela onlardan da düzgün bir yorum beklemek zor, gördüğüm kadarıyla.Kullanıcı puanları gayet normal.
DİKKAT DİKKAT!Twitter'da Silksongist'ler adını verdiğim yeni bir grup ortaya çıktı. Silksong'a olumsuz eleştiri yapan birini gördüğünüzde, hemen altında 1-2 tane onlardan görmeniz çok olası. Bu tarikatın üyelerini tespit etmek kolay; ya kullanıcı adlarında ya da profil fotoğraflarında mutlaka Silksong var. Eğer böyle biriyle karşılaşırsanız, mantıklı bir tartışma yapmayı beklemeyin.
Kamuoyuna duyurulur!
O tarz eleştirilere gelen yorumlara zaten bir şey demiyorum. Benim bu gördüğüm kitle oyunun 100 puan olmasını hak etmiyor diyenlere saldıranlar. Bir şey popüler olunca gereksiz öveni de gömeni de çok oluyor.Haklısınız ağır fanatikleri var her oyunda olduğu gibi. Ama eleştiri yapanların da dediklerinin boş olduğu gerçeği değişmiyor. Öyle ki daha çıktığı gün hype sebebiyle oyuna sallayan bir ton eleman gördüm, bildiğin mobil oyun bu diyen bile var. Yine sırf hype sebebi ile direkt bu oyunu deneyen var mesela onlardan da düzgün bir yorum beklemek zor, gördüğüm kadarıyla.
Evet hocam bir oyunun fanboy kitlesi olunca mantıkken hater kitlesi de oluşuyor. Benim için 100 puanlık bir oyun Silksong, zaten ilk HK oyunu herkese göre değil diyorduk Silksong ile bu daha da netleşti daha zor olduğundan.O tarz eleştirilere gelen yorumlara zaten bir şey demiyorum. Benim bu gördüğüm kitle oyunun 100 puan olmasını hak etmiyor diyenlere saldıranlar. Bir şey popüler olunca gereksiz öveni de gömeni de çok oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.