Hollow Knight: Silksong Metacritic puanı 100!

Arkadaşlar oyunun şu an PC puanı 100. Şu an rekor, ileride ne olur bilemeyiz.

Eki Görüntüle 2571649
Aşırı derecede beğenmeme rağmen zamanla Metacritic 89-90 olacağını düşünüyorum. Objektif düşünürsem herhangi bir oyuncu için cezalandırma sistemi çok ağır oyuncuyu bunaltıracak kadar turn-back (sürekli aynı yerden geçmeye zorlama) var. Her ne kadar benim için 100 puanlık bir oyun olsada dediğim gibi Metacritic puanın o civarlarda olacağını düşünüyorum.

Gayet sıkıcı bir oyun neyini beğeniyorlar anlamadım Dead Cells bin basar buna.
Oyundaki içerik baştan sona yayıldığı için oyunun ağır temposu var. Bu yüzden oyuna alışmak ve oyunun içerisine girmek diğer oyunlara göre daha zor ve vakit istiyor. Örneğin bahsettiğiniz Dead Cells; hızlı tempolu, oyuncuyu direk aksiyonun içine sokan bir yapıya sahip. O yüzden oyuncuya sıkılacak vakit bırakmıyor.

Son düzenleme:
İncelemeler çoğaldıkça puan geriliyor.

Her ne kadar çok sağlam oyun olsa da beğenmeyeni çıkar. Örneğin GTA 6'nın puanı bile 100 olmayacak. Oyun kusursuz çıkacak ama beğenmeyen çıkar illaki.

@nekope, oyunun 4 incelemesi vardı. İnceleme çoğaldıkça puanı düşüyor.

@nekope, oyunun 4 incelemesi vardı. İnceleme çoğaldıkça puanı düşüyor.

Normal, düşer ama mesela Elden Ring zamanında da böyle olmuştu. Benim tarzım olmayan oyunlar hep böyle ortalığı yıkıyor, ben oynamıyorum. Şu oyundan herkes gibi zevk almayı çok isterdim ama ilk oyuna katlanamadım. Zevk meselesi sonuçta

@nekope, her oyun herkese hitap etmeyebilir. Oldukça normal bu.

Silksong'a zor oyun denince skill issue falan diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…