3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #1 Ben Hollow Knight Speedrun yapmak istiyorum. Videolarda bir tane program gördüm adı livesplit ve oyunun sol üstüne bir tane zamanlayıcı ve bölümlerin adı var. O program güvenilir midir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
Ben Hollow Knight Speedrun yapmak istiyorum. Videolarda bir tane program gördüm adı livesplit ve oyunun sol üstüne bir tane zamanlayıcı ve bölümlerin adı var. O program güvenilir midir?
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 22 Aralık 2020 #2 Açık kaynak bir program, geniş bir oyun yelpazesi var ve güvenilirdir kullanabilirsin rahatça. Birçok speedrunner onu kulanıyor zaten. Artı 0 Eksi
Açık kaynak bir program, geniş bir oyun yelpazesi var ve güvenilirdir kullanabilirsin rahatça. Birçok speedrunner onu kulanıyor zaten.
KS KS 3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #3 Rashmore dedi: Açık kaynak bir program, geniş bir oyun yelpazesi var ve güvenilirdir kullanabilirsin rahatça. Birçok speedrunner onu kulanıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Peki livesplit i nasıl kullanabilirim? Son düzenleme: 22 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Rashmore dedi: Açık kaynak bir program, geniş bir oyun yelpazesi var ve güvenilirdir kullanabilirsin rahatça. Birçok speedrunner onu kulanıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Peki livesplit i nasıl kullanabilirim?