Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 23 Ocak 2023 #11 Ethem Efe dedi: Hayır kocaman oyunlar bile 3 4 yılda çıkıyor, pixel bir oyun neden bu kadar uzun sürer anlamış değilim. Pixel derken kötü demiyorum yapımı kısa süren bir oyun. Neyse güzel çıksında bekletebilirler. Genişletmek için tıkla... Hocam güzel çıkacağına şüphem yok ve eminim ama çıkması gerçekten nasıl 3-4 yıl sürdü bende anlamıyorum.
Ethem Efe dedi: Hayır kocaman oyunlar bile 3 4 yılda çıkıyor, pixel bir oyun neden bu kadar uzun sürer anlamış değilim. Pixel derken kötü demiyorum yapımı kısa süren bir oyun. Neyse güzel çıksında bekletebilirler. Genişletmek için tıkla... Hocam güzel çıkacağına şüphem yok ve eminim ama çıkması gerçekten nasıl 3-4 yıl sürdü bende anlamıyorum.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.036 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ocak 2023 #12 Graiden dedi: Hocam güzel çıkacağına şüphem yok ve eminim ama çıkması gerçekten nasıl 3-4 yıl sürdü bende anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk gibi bir facia yaşanmaması için tam bekliyorlar büyük ihtimalle.
Graiden dedi: Hocam güzel çıkacağına şüphem yok ve eminim ama çıkması gerçekten nasıl 3-4 yıl sürdü bende anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk gibi bir facia yaşanmaması için tam bekliyorlar büyük ihtimalle.