Sürprizbozan Hollow Knight'ta ilerlemek için ne yapılmalı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oylesine1i

Hectopat
18 saat hollow Knight oynadım. Oyunda şu an kaldığım yerde nasıl devam edeceğimi bilmiyorum. Son 2 saatte haritanın neredeyse tamamını 2-3 kere turladım ama nereye gideceğimi veya ne yapacağımı bilmiyorum. E tabii oyun da hiçbir şey söylemiyor. Bulunduğum durumu ekran görüntülerinden görebilirsiniz. Şu gözyaşı kentinin üstünde 6 tane böcek olan kısmı birkaç denemeye rağmen geçemedim. Geçmeye yaklaşamadım bile. Orası haricinde şu an ne yapacağımı bilmiyorum.

1760874739271.png

1760874778030.png

1760874786629.png

18 saat hollow Knight oynadım. Oyunda şu an kaldığım yerde nasıl devam edeceğimi bilmiyorum. Son 2 saatte haritanın neredeyse tamamını 2-3 kere turladım ama nereye gideceğimi veya ne yapacağımı bilmiyorum. E tabii oyun da hiçbir şey söylemiyor. Bulunduğum durumu ekran görüntülerinden görebilirsiniz. Şu gözyaşı kentinin üstünde 6 tane böcek olan kısmı birkaç denemeye rağmen geçemedim. Geçmeye yaklaşamadım bile. Orası haricinde şu an ne yapacağımı bilmiyorum.

Eki Görüntüle 2590320

Eki Görüntüle 2590321

Eki Görüntüle 2590322
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6 böcekten kastınız bunlar mı? Onlardan birini önceden öldürebiliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6 böcekten kastınız bunlar mı? Onlardan birini önceden öldürebiliyorsunuz.

Evet hocam onlar. YouTube'dan 1-2 videoya baktım da o videolarda söylediklerini de yapamadım :D. Bunun haricinde ne yapabilirim şu an bir fikriniz var mı? Haritada nereye gidileceğini çözemedim bir türlü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı