Home tuşsuz Tab 4 TWRP recovery moda alma

Aliatlas

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, evdeki Tab 4'e Custom ROM atmak istiyorum. Home tuşu çalışmadığı için recovery moda alamıyorum. Peki nasıl Home tuşsuz TWRP moda alabilirim tableti?

Komutu denedim çalıştı ama normal recovery i açtı TWRP'yi açmadı ADB reboot TWRP de denedim bu sefer yine olmadı.

Bilgisayara minimal ADB kurduktan sonra tableti PC'ye bağlayıp aşağıdaki kodu yaz. Bu arada SM-T530'sa kullandığın tablet LineageOS 18.1 öneririm.
adb reboot recovery

Yok T530 değil benimki T230.

Son düzenleme:
Odin ile tekrar TWRP flashladıktan sonra download modundayken güç ve ses açma tuşlarına basılı tut. Sistem normal boot ettiği zaman eğer TWRP'ye hiç girmediysen onu siler. Samsung cihaz olmasaydı fastboot ile boot ederdin de bunu nasıl çözersin bilmiyorum.

Odin ile tekrar TWRP flashladıktan sonra download modundayken güç ve ses açma tuşlarına basılı tut. Sistem normal boot ettiği zaman eğer TWRP'ye hiç girmediysen onu siler. Samsung cihaz olmasaydı Fastboot ile boot ederdin de bunu nasıl çözersin bilmiyorum.

Yok bu sefer downloadda kapandı ve tablet açılırken kapandı yine tuşlara basmayı denedim fakat TWRP açılmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı