mamii58 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #1 Elimde etkin olmayan iPhone 6 var. Home tuşu bozuk. Nasıl kurtarma moduna alıp açabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2024
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2024 #2 Öncelikle 3uTools uygulamasını indir ve ardından telefonunu bağla. Daha sonra "ToolBox" modundan "Enter RecMode" seçeneğine tıkla.
Öncelikle 3uTools uygulamasını indir ve ardından telefonunu bağla. Daha sonra "ToolBox" modundan "Enter RecMode" seçeneğine tıkla.
mamii58 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #3 Daryl1dx dedi: Öncelikle 3uTools uygulamasını indir ve ardından telefonunu bağla. Daha sonra "toolbox" modundan "enter recmode" seçeneğine tıkla. Genişletmek için tıkla... Denedim ama telefonu bilgisayara takınca telefon 3 kez titriyor ve 3uTools programı algılamıyor. Başka bir telefonu denedim sorun çıkarmadı.
Daryl1dx dedi: Öncelikle 3uTools uygulamasını indir ve ardından telefonunu bağla. Daha sonra "toolbox" modundan "enter recmode" seçeneğine tıkla. Genişletmek için tıkla... Denedim ama telefonu bilgisayara takınca telefon 3 kez titriyor ve 3uTools programı algılamıyor. Başka bir telefonu denedim sorun çıkarmadı.