B Batuhan5838 Decapat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 18 25 Kasım 2019 #1 Merhaba benim tabletimin Home yani orta tuşu yok. Bu nedenle Recovery yapamiyorum. Acaba böyle cihazlarda Recovery nasıl açılır?
Merhaba benim tabletimin Home yani orta tuşu yok. Bu nedenle Recovery yapamiyorum. Acaba böyle cihazlarda Recovery nasıl açılır?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 38 25 Kasım 2019 #2 Tabletin modeli nedir? Artı 0 Eksi
Nocstar Prime Centipat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 194 Çözümler 2 25 Kasım 2019 #3 Cihaz kapalıyken ses açma + güç veya ses kısma + güç tuşlarına basın ve ekran gelince sadece güç tuşundan elinizi çekin. Çoğu tablet ve telefonda bu şekilde işletim sistemine giriliyor. Artı 0 Eksi
Cihaz kapalıyken ses açma + güç veya ses kısma + güç tuşlarına basın ve ekran gelince sadece güç tuşundan elinizi çekin. Çoğu tablet ve telefonda bu şekilde işletim sistemine giriliyor.
4 43385 Kilopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 824 Çözümler 10 25 Kasım 2019 #4 Batuhan5838 dedi: Merhaba benim tabletimin Home yani orta tuşu yok. Bu nedenle Recovery yapamiyorum. Acaba böyle cihazlarda Recovery nasıl açılır? Genişletmek için tıkla... Her cihazın farklı girişi vardır, cihazınızı aratıp bakın. Büyük ihtimalle ses kısma + güç tuşudur. Artı 0 Eksi
Batuhan5838 dedi: Merhaba benim tabletimin Home yani orta tuşu yok. Bu nedenle Recovery yapamiyorum. Acaba böyle cihazlarda Recovery nasıl açılır? Genişletmek için tıkla... Her cihazın farklı girişi vardır, cihazınızı aratıp bakın. Büyük ihtimalle ses kısma + güç tuşudur.